Campaigns

Feb 13, 2015

# 2015 # Holiday

Holiday @ Penang Part#3

Assalamualikum semu
Sekejap je masa berlalu ek
Dah hari Jumaat kan
Ok nak sambung lagi entry penang nie,
Entry ini agak panjang banyak part hehe
Alhamdullilah selamat sampai
Smile jom mulakan percutian kami
 Selfie jap
 sempat lagi kan, hehe yang lain dah jalan ke depan
 Welcome to Penang
 Ok banyak gak tempat menarik kan, insyaallah kalau sempat kami pergi semua.. haha
ok sampai2 airport kami cari teksi untuk ke Homestay.. nanti kita sambung lagi ya
*sory hari ini memang bz, z sempat nak BW.. 
kepada yang sudi singgah nanti anum reply ya*

30 comments:

  1. kiutnya dak kecik tu sebelah kinder

    ReplyDelete
  2. seronok bercuti dengan keluarga :)
    salam perkenalan & jemput ke blog nana

    ReplyDelete
  3. argh...rindu makanan di penang! food heaven!

    ReplyDelete
  4. salam jumaat dan menyinggah ke sini

    ReplyDelete
  5. sumpah aku rindu penang...syurga makanan!

    aku teringin nak naik malindo nok...huhu...

    ReplyDelete
  6. dah lma tak gi penang, tunggu balik kmpong nak terjah jugak ni

    ReplyDelete
  7. hehehe bestnya dapat amek gambar tepi kapal terbang cemtu.. cem rendah aje malindo ni..
    hehehe..

    ReplyDelete
  8. As'salam hanum..harap tak ambil hati. Etuza manusia biasa. Alamat ya.resit hadiah dari hanum..plastik dah tak ada atas meja komputer Etuza padahal alamat tu Etuza letak dalam..mohon ya bagi lagi sekali..beri peluang pada Etuza. Ada sebab kenapa Etuza agak late hantar hadiah..kali ini.harap blogger macam hanum tinggi nilai sabar. sebab ni melibatkan rezeki hanum..ialah kan ada hadiah dari Etuza. hadiah dari hanum Allah saja mampu membalasnya sangat menghargainya

    ReplyDelete
  9. akak pun tak pusing habis penang ni..hhheheh..

    ReplyDelete
  10. wah.. bestnya..saya jalan sini & dan add awak ye

    ReplyDelete
  11. jauh perjalanan luas pemandangan. hihihi.

    ReplyDelete
  12. bestnya.
    jalan jalan penang
    borong jeruk ke sis ?

    ReplyDelete
  13. perjalanan jadi dekat naik flight kan..so far malindo okay x rate dan service?

    ReplyDelete
    Replies
    1. dah info dlm entry ok la utk perjalanan dekat

      Delete

Suka tak dengan N3 saya, kalau suka dan rasa terhibur boleh la tinggalkan komen anda.. Terima kasih

Don't Judge A Book By Its Cover

♥Google+ Followers ♥

Happy Moment

Happy Moment
Love u More than u love me

Qudut & Anum

Qudut & Anum

✿YANG RAJIN KOMEN✿

♥ Peminat Anum♥

Labels

Follow Us @ anumkhairil.blogspot.my/