Campaigns

Feb 12, 2015

Holiday @ Penang Part#2

Assalamualaikum semua
ok hari ini nak sambung entry lagi.. 
Jom kita layan gambar2 kami ek 
 Ok jom mulakan perjalanan 
 Snek yang diberi percuma
  Perjalanan mengambil masa 45 minit sahaja
  Baby Arissa tido je la
  Smile n happy 
 Sepatutnya sebelah adik Anum ada abg Anum tapi ada masalah yang x dapat dielakkan so dia cancel join kami bercuti...
 Layan view je la
 sempat lagi tue tgk camera
 hahaha masaing2 muka toya sebab bangun pagi kan
 Hubby nie action je hehe
layan je la gambar2 kami kan
My little brother
My sister Cik Mon
Ok baby dah bangun so jawapanya dah sampai la kami, hehe Bagi Anum first time naik Malindo Air ok la perjalanan dekat mybe ok sebab apa yang menyeramkan kipas dia betul2 sebelah tingkap tmpt kami duduk, kemudian bunyi agak bising. Kalau perjalanan jauh x pasti sebab ada baca komen kawan2 lain cakap ok sebab guna kapal terbang besar.. 
x pasti la kan, anyway ok la
Share:

37 comments:

  1. ok la malindo untuk penerbangan yg dekat..

    ReplyDelete
  2. sonok nya jalan reramai ngan family macam ni... :)

    ReplyDelete
  3. tak pernah lagi naik malindo air tapi dengar cerita memang macam a bit scary..maybe scary sebab bunyi tu kot..
    TAPI,,,,,tengok gegambo akak ni nampak ok je..
    chill je memasing so ok je la kan?hehe
    janji selamat sampai. alhamdulillah

    ReplyDelete
    Replies
    1. betul la tue mybe sebab perjalanan dekat kan

      Delete
  4. ni jenis mcm forker kot utk pjlanan yg dekat..

    ReplyDelete
  5. ke penang kau senah? aku tk sabar nk nengok n3 makan korang.

    ReplyDelete
  6. saya belum pernah mencuba naik malindo lagi

    ReplyDelete
  7. betul tu hehehe yang menyeramkan sebab nampak kipas dia dok pusing2 tu yang nebes..

    ReplyDelete
  8. belum pernah naik flight lagii huhuhuuu

    ReplyDelete
  9. yang baju biru tu kakak Anum jugak ke?akak ingat yang pakai tudung tu je..

    ReplyDelete
    Replies
    1. yg pakai tudung adik, yang x pakai my akak

      Delete
  10. Akak anum tu cantik lah...kirim salam kt dia tau...

    ReplyDelete
  11. bestnya..
    yang lain mac mngntuk tapi kak mon still nampak gorgeous..

    ReplyDelete
  12. oh..maybe sebab kapal terbang kecik kot tu yang bunyi bising sikit..tapi dekat okay je la kan :)

    ReplyDelete
  13. Best....OKje kenyang tengok gambar ni Num hihi....

    ReplyDelete

Suka tak dengan N3 saya, kalau suka dan rasa terhibur boleh la tinggalkan komen anda.. Terima kasih

♥Google+ Followers ♥

Happy Moment

Happy Moment
Love u More than u love me

Qudut & Anum

Qudut & Anum