Campaigns

Feb 11, 2015

Holiday @ Penang Part#1

Assalamualaikum semua
Selamat pagi, hari ini Anum nak up entry percutian kami yang lepas
Ok jom kita mulakan 
 Ok kali ini kami memilih untuk bercuti ke Penang
 Flight kami jam 9pg, kami semua naik di Subang Airport kerana memilih penerbangan dengan Malido Air, first time try naik Malindo Air ni
  Alhamdullilah sampai Airport awal, selesai check in bag semua kami bergambar sekejap
   Zai & Me, hehe belakang tue husband my sister
  Hubby sempat lagi bergambar dengan my mom
  kemaskan bag sebelum check in
  Gambar lagi, hehe kali ni kami pergi bersama family Anum
Baby Arissa teruja nak naik flight nie.. ok semua dah selesai jom kita flyyyyyyyyyyy...
Sambung next entry ok  
Share:

37 comments:

  1. Alahai rindu nk lik Penang.. pergi mn je kt Penang.. cepat update.

    ReplyDelete
  2. bestnya anum selalu holiday je kan fly2 tinggi di awan biru

    ReplyDelete
  3. dah lama tak pergi airport penang. Bila tiket ke penang murah selalu tak kena time..

    ReplyDelete
  4. lama dah tak pi penang ;)
    gindu nyer nak pi sana

    ReplyDelete
  5. Anum, kalo gi Penang, rasanye naik Flight rileks skit kan... kalo laluan darat letih skit laa..jalan jem lagi kalo cuti umur, cuti raya cina ni..confirm jem, kalo naik flight, tak jem, hahahaa... syok la Anum, jalan2 je...

    ReplyDelete
    Replies
    1. ahah sebab tue kami amik flight sebab ada baby n my mom

      Delete
  6. Singah sini......wah seronok tu cuti2 Penang.....

    ReplyDelete
  7. selamat berholiday anum.beznye..baby comel tu pun ada sekali

    ReplyDelete
  8. selamat berholiday anum.beznye..baby comel tu pun ada sekali

    ReplyDelete
  9. cuti yang baru² ni ye anum.seronoknya bercuti bersama family :)

    ReplyDelete
  10. hehehe pegi jalan maneee kat penang tu ? hehehe
    tak pernah naik malindo lagi.. kipas kat luar hehehe

    ReplyDelete
  11. syokknya holidah xuti cuti malaysia
    comelnya baby arissa geram
    muahciked la kat bby..

    ReplyDelete
  12. bestnyer terbaik lah..keluarga hapy ..

    ReplyDelete

Suka tak dengan N3 saya, kalau suka dan rasa terhibur boleh la tinggalkan komen anda.. Terima kasih

♥Google+ Followers ♥

Happy Moment

Happy Moment
Love u More than u love me

Qudut & Anum

Qudut & Anum