Campaigns

Feb 6, 2015

Holiday @ Gold Coast Morib Part 7

Assalamualaikum semua
Ok masih lagi entry Gold Coast nie
Nak habiskan cepat lepas ini leh masukkan entry holiday trip
 Selesai sarapan kami jalan-jalan dekat pantai lagi
 Kami memang kaki gambar
 Layan je la gelagat kami ek
 My litter brother
 Dah kat dalam plak.. hehe
 Zai & Yusri..
 Nie nak menunjukkan best ke apa
 Pantai nie memang x leh nak mandi sebab air kotor
 Hubby demok2 
 My family
 Cantik kan ukir nama kat pasir
 Nice view in the morning
 Nie gambar x ready ke apa..
 Hahah, jangan muak ek
 dah macam2 style nie
 Kami Bulat
Ok ada beberapa keping shj lagi gambar2 @Gold Coast nie.. Kita sambung Isnin k
Happy Weekend all

Share:

24 comments:

  1. comel je ade entrance signboard macam tu

    ReplyDelete
  2. sangat menarik tempat ni ya ..bagus kan dapat bersiaran bersama orang yang tersayang..happy day to you ...Z hanum..hadiah dah etuza terima..banyak tu..terima kasih

    ReplyDelete
  3. hehheh...ceria je gambar2 nya...pantai tu memang dari dulu tak boleh mandi ke??

    ReplyDelete
  4. macam best je.. tak pernah lepak sini lagi..

    ReplyDelete
  5. Tak sampai lagi kat sini.
    Takde orang nak join:(

    ReplyDelete
  6. wahh.. asik jengjalan aje anum ni.. jeles teman aihhh

    ReplyDelete
  7. hebat kan pelancongan yang menarik menjadi kenangan indah hanum dan suami.
    Etuza mohon maaf ya..kertas tempat alamat hari tu ..tak dapat di kesan..minta kerjasama hanum letak lagi sekali alamat di ruang komen blog Etuza. segera Etuza salin ya nanti malam on blog. Minta alamat tetap nama dan no phone..minta maaf ya terganggu..banyak urusan hingga terlalai hantar hadiah

    ReplyDelete
    Replies
    1. nanti anum email ya, sebab bahaya hantar kat ruang komen

      Delete
  8. seronoknya...dapat buat entri percutian ni kan.. hehe

    ReplyDelete

Suka tak dengan N3 saya, kalau suka dan rasa terhibur boleh la tinggalkan komen anda.. Terima kasih

♥Google+ Followers ♥

Happy Moment

Happy Moment
Love u More than u love me

Qudut & Anum

Qudut & Anum