Campaigns

Feb 5, 2015

# 2015 # Gold Coast @ Morib

Holiday @ Gold Coast Morib Part 6

Assalamualaikum semua
Bestnya mood hari ini ye la balik bercuti kan
Tapi hari ini Anum nak sambung entry Gold Coast lagi
Kemudian baru Anum masukkan entry bercuti baru2 nie ok
 Ok bangun pagi kami turun ke lobi utk breakfast
 Happynya my hubby
 Arissa pun sama
Geram kan tgk mata dia
 Ok tgk la nie penuh meja
 Adiq kalau dapat makan x layan dah bergambar nie
 Jom makan
 Tomei je alhamdullilah sepanjang kat sini mood dia baik
 Ini baru makan 6 orang hehe
 Settle makan kami jalan2 kat pantai
 Air surut pagi nie 
 View pondok2
 Cantik kan
Ok jom kita main pasir pantai.. hehe nanti sambung lagi ek

30 comments:

  1. best menu breakfast dia..banyak pulak tu

    ReplyDelete
  2. banyaknya makanan... lapar pulak nengok nya ekekeke

    ReplyDelete
  3. salam singgah
    besynya outing wif family

    ReplyDelete
  4. suka pantai luas dan lebar bersih macam tu.

    ReplyDelete
  5. benda paling saya suka, breakfast kat hotel..kompem penuh macam tu jugak..hihi

    ReplyDelete
  6. Bestnya ..penuh meja dgn makanan .. hehe

    ReplyDelete
  7. meriah breakfast nye mcm2 ade ye ;)

    ReplyDelete
  8. mak aihhh..mcm2 makanan ade ye..hehehe..kemain penuh meja haa..

    ReplyDelete
  9. lama dah tak pi PD
    makanan super doper menyelerakan

    ReplyDelete
  10. huuu saujana pasiran..unik ..menarik lah tempat ni...

    ReplyDelete
  11. wow.. menu breakfirst.. nyum nyum giler

    ReplyDelete
  12. banyaknya menu tapi sodap itu kak..

    view pondok2 dia nice lah tambah2 menghadap laut..nyaman je

    ReplyDelete

Suka tak dengan N3 saya, kalau suka dan rasa terhibur boleh la tinggalkan komen anda.. Terima kasih

Don't Judge A Book By Its Cover

♥Google+ Followers ♥

Happy Moment

Happy Moment
Love u More than u love me

Qudut & Anum

Qudut & Anum

✿YANG RAJIN KOMEN✿

♥ Peminat Anum♥

Labels

Follow Us @ anumkhairil.blogspot.my/