Campaigns

Feb 27, 2015

Hadiah Untuk Follower Yang Ke 800

Assalamualaikum semua
Akhirnya Anum dapat jugak
mencari Follower Anum yang ke 800...
Alhamdulillah dah ada 800 follower...
heheh...so nak cari 900 ratus plak lah....
huh jauh lagi tu..x pe ada impian insyaAllah akan tercapai kan
Ok pagi ni Anum nak wat entri khas dan
bagi hadiah pada follower yang ke 800 ni...
sebelum tu anum nak kenalkan lah blogger ni kan..
Hi Cik Siti anda bertuah kerana menjadi follower bertuah Anum yang ke 800
Nama blogger ni Cik Siti
Link blog Cik Siti adalah Cik Siti
So klik kat nama dia ni akan terus ke blog dia...
Blog dia sekarang under construction
so x dapat nak tau lebih lanjut mengenai Cik Siti ni, 
apa pun tahniah sebab menjadi follower bertuah untuk blog Anum
Sila email pada Anum details awk seperti berikut;
Nama penuh
Alamat
No H/P
Add email Anum adalah satanic.soap@gmail.com
Anum akan kasi reward..
Adiah anum akan pos secepat mungkin
Terima kasih

Share:

30 comments:

  1. wahhh tahniah cik siti... awat ai tak dpt ni masa dulu.. heheheh

    ReplyDelete
  2. Tahniah Siti yang menaip!.. kalau unfollow pasthu follow balik jadi follower Ke-900 kira dapat hadiah juga tak Anum? hihihiiii :)))

    ReplyDelete
  3. tahniah Anum..tahniah cik siti..:)

    ReplyDelete
  4. tahniah utkkcik siti, wah gambar kaknoor ada cikit pun ok lah tu anum ya heheee

    ReplyDelete
  5. Salam,

    Saya nak minta tolong review applikasi android ini boleh?

    Syarat kena install lepas itu review..
    Jika dah buat semua itu tinggalkan link diruang komen nanti saya hubungi anda untuk bagi Gift Voucher Code 12% discount untuk membeli di blogshop kami.

    Link ada dibawah ini

    New Aplikasi Android Baju Sweet Muslimah

    Terima kasih

    ReplyDelete
  6. saya ada buat novel online..jemput baca yer..^_^
    http://novelonlinelucy.blogspot.com/

    ReplyDelete
  7. Wah tahniah pada yg bertuah tue.. =D

    ReplyDelete
  8. woooah Anum maaf maaf.. lama tak blogwalking.. tak perasan entry ni..
    okay CT email ya.. thank youuuu =)

    sedih blog under renovation..

    ReplyDelete

Suka tak dengan N3 saya, kalau suka dan rasa terhibur boleh la tinggalkan komen anda.. Terima kasih

♥Google+ Followers ♥

Happy Moment

Happy Moment
Love u More than u love me

Qudut & Anum

Qudut & Anum