Campaigns

Jan 9, 2015

Pemenang Top Commentators

Assalamualaikum semua
Alhamdulillah, sudah masuk bulan Jan 2015, Tahun Baru
dan macam biasa mukadimah untuk awal bulan berjalan seperti biasa
Hari ini Anum akan umumkan pemenang top komen. 
hah nak tahu saper yang menang..
Ok kepada para pemenang sila emailkan details anda 
(Nama, Alamat & No.HP) ke alamat email Anum ya: satanic.soap@gmail.com
ok tahniah pada para pemenang Insyaallah Anum akan pos kan hadiahnya yea.
 sayang korang smua...
dan tahniah jugak pada yang rajin tinggalkan komen di blog Anum nie jugak...

Share:

51 comments:

  1. tolong in box juga alamat ya ke gmail Etuza ..ada hadiah di kirim masih tergendala..

    ReplyDelete
  2. tak nampak nama siapa yang tersenarai..atau Etuza tak reti klik mana ni Anum..atau juga akan di terbitkan entry yang ada pemenang,,ok lah ni blog anum tak berapa selesa menanya. Appaun alamat kan ke amohdazali263@gmail.com ya..anum berjaya di blog Etuza tu..sila search klik entry tu ya

    ReplyDelete
    Replies
    1. saya pon tak nampak senarai pemenang

      Delete
    2. sory baru masuk hr nie dah dibetulkan

      Delete
  3. ha 'a lah tak ada pu kan..mujur ada blogger lain tak nampak...)

    ReplyDelete
  4. xde pun senarai name..hihihihi

    ReplyDelete
  5. tahniah kpd semua pemenang..cer tgk kt right sidebar, sebelah bawah sekali..situlah jawapannya..hehehe :)

    ReplyDelete
  6. sape yang menang?
    tak ada nama orangnya pun

    ReplyDelete
  7. Terima kasih Madam kamsiah ..bagi info baru nampak..Etuza ke yang no 2 tu komen 32..Allahu akbar terlebih pula komen kat sini...

    ReplyDelete
  8. Replies
    1. nanti email tau tahniah n thanks sudi singgah blog anum selalu

      Delete
  9. tahniah buat semua yang tersenarai :)

    ReplyDelete
  10. Tiada niat nak dapat kan hadiah kat sini ya. Etuza ada mulut lalu Etuza tegur dan sapa anda, kemudian Allah beri etuza akal dan hati serta mata untuk melihat ilmu membaca dan melihat panorama menerusi picture di laman anda semua. Mybe ada keramahan dan rasa senang pada blog ini..sebab itu ada komen sentiasa. Jika dapat hadiah ..Etuza tak terbalikkan tangan..sangat bersyukur dan alhamdulillah ya...

    ReplyDelete
  11. minta maaf ya..baru terjah kat sini tak sangka tersernarai...

    ReplyDelete
  12. wah yang pemnang macam kenal ja. Tahniah cikgu etuza

    ReplyDelete
  13. sori ye anum lambat bg detail, thanks dear ;)

    ReplyDelete
  14. salam kak anum, arituh kite anta sumting dah sampai ker?

    ReplyDelete

Suka tak dengan N3 saya, kalau suka dan rasa terhibur boleh la tinggalkan komen anda.. Terima kasih

♥Google+ Followers ♥

Happy Moment

Happy Moment
Love u More than u love me

Qudut & Anum

Qudut & Anum