Campaigns

Jan 15, 2015

Last Call for Pemenang Top Commentators

Assalamualaikum semua
Selamat petang ..
Ok petang nie Anum cuma nak ingatkan kepada pemenang yang belum memberi Anum details anda sila la berbuat demikian....
Senarai Pemenang boleh klik link ini ya
Buat masa ini hanya 2 orang sahaja yang telah memberi details
lagi 3 pemenang masih berdiam diri.. ermmmmmmmm
Segala kerjasama anda amat dihargai.. kalau Anum masih belum menerima details anda mybe Anum akan random pilih blogger lain ek..
Terima kasih..

Share:

28 comments:

  1. Replies
    1. KAN KALAU X MO X PE LA SAYA OPEN UTK YANG LAIN

      Delete
  2. rugi nya..siapa la yang tak nak hadiah tu..:)

    ReplyDelete
  3. tahniah top commenters
    anum apa khabar ? :)

    ReplyDelete
  4. Depa mesti terlepas pandang ni Anum

    ReplyDelete
  5. siapalah pemenang yang tak mahu tuntut hadiah tu. bagi kat saya jela hahaha

    ReplyDelete
  6. cepat, cepat pada yang tersenarai.. kalau tak nak, Ros nak. eh, tetiba kan. hihihi

    ReplyDelete
  7. CN dah bagi detail, thanks ye dear ;)

    ReplyDelete
  8. Cepat bagi details.. Kalao xmo, bg saya je lah:D

    ReplyDelete
  9. Tahniah buat pemenang.. Kak Anum.. Jom la join GA Papaglamz..
    RED CARPET GIVEAWAY BERSAMA PAPAGLAMZ

    ReplyDelete

Suka tak dengan N3 saya, kalau suka dan rasa terhibur boleh la tinggalkan komen anda.. Terima kasih

♥Google+ Followers ♥

Happy Moment

Happy Moment
Love u More than u love me

Qudut & Anum

Qudut & Anum