Campaigns

Jan 30, 2015

# 2015 # Gold Coast @ Morib

Holiday @ Gold Coast Morib Part 5

Assalamualaikum semua
Salam Jumaat yang sangat Indah
Ok hari ini kita sambung lg entry semalam k
 Selfie ngan mom
 Malam kami keluar makan kat Pantai Morib
 Balik makan sempat lagi snap 2 -3 keping gambar
 Kami memang rancang makan kat luar sebab tepi pantai kan nak makan dekat Hotel dah biasa sangat
 Anum memang suka background nie cantik
 Apa lagi kami dengan camera kan
 Layan kan je la nasib ada adik yang rajin mengambil gambar kami
 Alhamdullilah my mom sangat happy
 Senyum sokmo... kecik je kan my mom sama macam Anum ..
 Kreatif art nie.. daripada pokok nie
 Hubby demok.. Ok la nak buat pengumuman nie Anum akan mula bercuti dari 1-4hb Feb yang ini memang percutian yang dirancang nak tau ke mana nanti Anum update k.. Pada yang sudi singgah Blog Anum TQ, nanti Anum buat kunjungan balas ya....Selamat Bercuti..

59 comments:

  1. Seronok dapat membahagiakan yang tersayang... :)

    ReplyDelete
  2. weeehuuu... seronok mak anak nya bw pi holiday

    ReplyDelete
  3. Wahhh bercuti lgi..best2.. happy holiday anum.. =D

    ReplyDelete
  4. sronok bila kt dpt happykan org tua kt kan =)

    ReplyDelete
  5. Seronoknya pegi bercuti la.. take care Anum :)

    ReplyDelete
  6. Bila lihat mak bapa kita gembira ... terasa senangnya dalam hati ... :)

    ReplyDelete
  7. ke mana la pulak lepas ni anum nak pegi ek

    ReplyDelete
  8. cantik la kat sini..wall of fame tu unik deco dia..memang sesuai untuk amek gambar..btw, selamat bercuti Anum :)

    ReplyDelete
  9. sweet lah korang nii. best nya kat sanaaa

    ReplyDelete
  10. cantik la art akar kayu tu kreatif!

    ReplyDelete
  11. Bestnye..
    selamat bercuti anum ;)

    ReplyDelete
  12. mcm tiap2 bulan je pergi bercuti nih. hehe

    ReplyDelete
  13. semoga menjadi anak yang solehah...

    ReplyDelete
  14. bahagianya ibu kala melihat kebahangiaan anak

    ReplyDelete
  15. maaf ya hadiah belum di poskan. Hadiah hanum ..dah kena terima ya..sangat terkejut terima kasih ya...

    ReplyDelete
  16. Amboi... berjalan sakan ye. Hihi :)

    ReplyDelete
  17. happy couple semoga bahagia hingga ke jannah kaknoor doa kan..

    ReplyDelete
  18. hahaha..lawak la tgk muka kudut gitu..sporting nya mak anum..

    ReplyDelete
  19. eh.. patung merah tu macam pernah nampak je kat Hong Kong.. huhuhu

    ReplyDelete
  20. background+ design kayu menarik sgt...

    ReplyDelete
  21. makan angin bawa mak..best sgtkan..

    ReplyDelete

Suka tak dengan N3 saya, kalau suka dan rasa terhibur boleh la tinggalkan komen anda.. Terima kasih

Don't Judge A Book By Its Cover

♥Google+ Followers ♥

Happy Moment

Happy Moment
Love u More than u love me

Qudut & Anum

Qudut & Anum

✿YANG RAJIN KOMEN✿

♥ Peminat Anum♥

Labels

Follow Us @ anumkhairil.blogspot.my/