Campaigns

Jan 29, 2015

# 2015 # Gold Coast @ Morib

Holiday @ Gold Coast Morib Part 4

Assalamualaikum semua
Ok minggu nie memang nak habiskan entry Gold Coast je
Jangan muak k.. hehehehe
 Tgk nie Baby Arissa x sabar dah nie
Comei sangat awk ek
Nie dah kenapa muka cm nie
Ok swimming time, nie first time masuk air rupanya dia x takut suka ada la
 Happy sangat dia dalam air
Jom ikut Mok Uteh jalan2 ya
Hehe macam2 kerenah melayan budok kecik nie
 Mak & Ayah dia apa lagi mandi sekali la
Hahah senyum je la, oh mana gambar my mom ek.. my mom x mandi sebab dia x mo....
Gembiranya dapat main air ngan family 
 Masa dihabiskan dengan melayan budka kecik nie je la.. hehe
Sempat lagi hubby menyelam n snap terus, nampak x air dia sangat kotor
Hubby tengah wat apa tue..
 oooo seronoknya dia.. haha
Tgk ko sekali keluar bleh habis air kat pool nie
Suka la tue, Anum x naik sebab duk bz mandi ngan baby je
Last dari adik ipar,hehe ok nak komen mengenai Water Park ini permainan semua ok cuma air la sedikit kotor macam terberjaga dan bau klorin sangat kuat..Anum pun dah selalu pergi Water Park tempat lain so dapat rasakan perbezaan dari segi kebersihan la kan.. Ok la dah puas mandi kita naik atas tido....nanti sambung ok

32 comments:

  1. tu laaa pegi sini bawak baby payah betul la kalo asyik terminum klorin..

    ReplyDelete
  2. best mandi manda... layan baby mandi..best kan anum, cam iras anum la muka baby tu..comel...

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe ye la anak buah ada skit kot (perasan je)

      Delete
  3. berjalan saja anum ni ye...best bawak budak 2 ni

    ReplyDelete
  4. nieyl tak pernah lagi mandi kat sini...
    selalu g TBR je...so far..oklah... :)

    ReplyDelete
  5. mcm muka kau num... kiut sangat

    ReplyDelete
    Replies
    1. ye ke.. nie bertambah perasan ku hahhaha lariiiiiiiiiii

      Delete
  6. ha'a nampak keruh air nye...tak sempat kot dia nk selenggara ;p

    ReplyDelete
  7. Bestnya dapat main air ramai-ramai. Heheh.

    Read my latest entry : Things That I Like About My New Boyfriend

    ReplyDelete
  8. tak bestnya mandi air kotor n bau klorin kuat..tapi kalau dah seronok terus lupa kan..hihi

    ReplyDelete
  9. comel baby tu...

    kotornya air dia nok...patut lah ramai review kata air kat situ kotor...huhu...

    ReplyDelete
  10. Bila tengok gambar2 ni rasa macam bahagainya jadi baby..hahahah

    ReplyDelete
  11. Happy family.. :) Seronok tengok Arssa main air.. hehe

    ReplyDelete
  12. Sukenye baby arissa tu mandi..

    ReplyDelete

Suka tak dengan N3 saya, kalau suka dan rasa terhibur boleh la tinggalkan komen anda.. Terima kasih

Don't Judge A Book By Its Cover

♥Google+ Followers ♥

Happy Moment

Happy Moment
Love u More than u love me

Qudut & Anum

Qudut & Anum

✿YANG RAJIN KOMEN✿

♥ Peminat Anum♥

Labels

Follow Us @ anumkhairil.blogspot.my/