Campaigns

Jan 28, 2015

Holiday @ Gold Coast Morib Part 3

Assalamualaikum semua
dah sarapan, ok nak sambung entry lagi
   Ok bila dah dapat masuk bilik kami rehat sekejap. after asar kami dah siap tukar pakaian nak masuk water park
   Turun ke lobi bergambar jap.. cantik kan background
 Kami buat keputusan jalan2 dekat pantai sebelum mandi-manda kat water park
 Alhamdullilah cuaca sangat cantik petang ni
   Gambar lengkap yang join trip kali ini
  Heheh macam2 style kami ek.. al maklum la semua hantu gambar

Senyum je.. Baby Arissa mood baik je

   Ok jom tengok apa ada lagi 
  Cantik kan kat cafe ini sambil tgk matahari terbenam
 Hubby demok2.. hahaha
  So sweet.. pasangan romantis katakan haha
 Baby Arissa nak masuk gak
 Cantik pondok2 ini kan best kalau leh dinner kat sini tp sayangnya dah jadi pub so x leh la..
 Selfie tetap kena ada kan
 Ceria la sangat ek, dah puas bergambar dekat kawasan ini kami gerak utk masuk Water Park
 hahaha pokok pun jadi ek Anum.. haha
Hahah perut hubby dah boncit.. haha
  Last pict dengan adiq.. ok jom kita masuk Water Park.. Nanti Anum update lagi ya

Share:

41 comments:

  1. bestnya jalan jalan :) tak pernah lagi sampai gold coast,kena masuk wishlist ni..kihkh

    ReplyDelete
  2. rindu masa lepak dulu dgn geng blogger kat sana..

    ReplyDelete
  3. Best yer mandi manda...wehuuuuuuuuuuu

    ReplyDelete
  4. nak tengok gambo dalam water park pulak

    ReplyDelete
  5. saya pernah ke sana balik hari,, gelongsor dia tak best sebab tak licin kena gelongsor sendiri hahaha,, bebudak je lah yang best sebab main gelonsor laju je dia turun

    ReplyDelete
  6. cantik cafe tu, nama apa cafe tu, jap nak baca lain :)

    ReplyDelete
  7. Amboi seronok tgk Anum bercuti..
    Suka sangat dgn pemandangan cafe tepi pantai tu..

    ReplyDelete
  8. Seronok mandi manda bila cuaca ok camtu kan :)

    ReplyDelete
  9. mandi je laa..kan..ape lagi nak buat, heee.. slagi tak kecut mecut... slagi tu la berendammm.. bestttt!!!

    ReplyDelete
  10. wahhhh..bestnya..meriah..pandai anum jaga kudut, tu yg muncit perut dia..hehe

    ReplyDelete
  11. cantik la kat sini..kerusi kat cafe tu pun cantik :)

    ReplyDelete
  12. akak tak masukpun sini sebab anak2 akak masatu tak nak bergambar..
    ala cantik gak yerk...

    ReplyDelete

Suka tak dengan N3 saya, kalau suka dan rasa terhibur boleh la tinggalkan komen anda.. Terima kasih

♥Google+ Followers ♥

Happy Moment

Happy Moment
Love u More than u love me

Qudut & Anum

Qudut & Anum