Campaigns

Jan 27, 2015

# 2015 # Gold Coast @ Morib

Holiday @ Gold Coast Morib Part 2

Assalamualaikum semua
Hari ini nak sambung entry Gold Coast ini ek
Sampai2 jam 2pm so check in jam 3pm, tapi pihak hotel kasi check in awal
So jom tengok gambar2 kami selepas dapat kunci
 Alhamdullilah selesai check in dapat kunci terus masuk bilik
 Anum ambil 3 bilik ini pun beli kat groupon dapat promo 1 bilik RM239.00 termasuk tiket water park & Breakfast ok la kan 
 Masuk first bilik khas utk my mom & my little brother
 Ok ini memang wajib ada kan pergi mana2 hotel, selalunya Anum akan ambil cepat2 simpan sebab memang collector benda nie
 My little brother.. apa yang best hotel ini setiap bilik ada Jakuzi....
 Pemandangan dari atas bilik, kami dapat bilik sebelah2 je.. Tingkat 7
 Ini mcm biasa la free kan Coffee and Tea
 Yang ini Anum snap masa mereka nak mengemas bilik.. ada cerita nanti anum cerita ek pasal check in kat sini.. 
 My room.... dah siap mengemas nak ready mandi2 plak
Haaa puas ati dapat jakuzi mcm nie... hahhaa, ok tadi Anum nak cerita mengenai check in kan.. Ok kami sampai2 kena beratur punya la lama service dia, dah la panas kat lobi aircond rosak, semua duk berkipas je la, gambar?? memang x de la sebab hati dah panas kan.. Lepas dah check in dia kata 2 bilik lagi x ready so kena tunggu la tue yang semua melepak kat my mom room.. Bagi pandangan Anum la yang pernah datang sini service memang lembab, kebersihan bilik x memuaskan..Sama macam mula2 Anum datang 2 tahun lepas..x ada peningkatan pun.. ok la malas nak spoilkan mood nanti kita sambung entry lagi ek..

35 comments:

  1. dulu2 akak suka kumpul jugak syampu,sabun hotrel tu..bila dah byk sangat,tak tau mana nak simpan..last2 buang ja..

    ReplyDelete
  2. kalau ada problem check in tu yg xbest tu kan..then bilik xmemuaskan pulak..nasib la ada jakuzi tu..bolehlah bagi rileks sikit

    ReplyDelete
  3. ye la num, masa aku pegi dulu murah je... skang o mak harga... mencanak naik... masa kami check in dulu, depa sapu tk bersih, ada lagi habuk2 atas lantai.

    ReplyDelete
  4. best gilak Gold Coast, cam rasa gi over sea tak Anum, gi Gold Coast, Ausie, heeeee~

    ReplyDelete
  5. Wow bestnya anum.. menarik jugak tempat nie yer..=D

    ReplyDelete
  6. Xbest lak bila awal2 dh mcm tu service nya

    ReplyDelete
  7. hahaha..cancelled planning nak bawa anak2 bercoti ke sini..ramai bagi feedback x best plak psl resort ni..harga naik mencanak2 pulak tu..kalau kt groupon tu, bole stay weekdays dan bkn masa cuti sekolah je utk harga promo..kalau nak stay weekends or cuti sekolah, add on rm lagi..mmg tidak la kalau dah bad service camni..huhuhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. tue la yang lain2 ok cuma perkhidmatan dia teruk

      Delete
  8. Best terutama bila ada jakuzi tu. Heaven giler.

    Read my latest entry : Rutin Penjagaan Wajah Jazz Lover

    ReplyDelete
  9. Tak pernah sampai sini lagi Num....nampak bilik dan harga mcm berpatutan.Yang tak best lembab pulak eh

    ReplyDelete
  10. kami ritu ke sepang gold coast jugak. tapi menginap di the avani :D

    ReplyDelete
  11. nice room nice rate... pernah tinggal di sini dulu

    ReplyDelete
  12. Masalah bilik kotor tu yang tak best nya..kalau siap bau kepam lagi la spoil mood kita..

    ReplyDelete
  13. tak pernah lagi saya check in kat situ...bilik kotor dengan servis lembap tu memang saya tak suka...huhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. tue la sebab ingat dah ada perubahan anum pernah pergi 2 tahun lepas tp syg masih sama

      Delete
  14. Tapi jakuzi tu dapatlah menenangkan sekejap rasa marah tu.. ;)

    ReplyDelete
  15. yang last tu akak setuju ...
    servis memang lembap..
    hotel dah dapat sambutan gitu pulak jadinyerkan...
    memang hati akak pun panas masatu..
    tapi nasibler anak2 gembira water park kat bawahjerkan...

    ReplyDelete
  16. part jakuzi tu stiap bilik tu peeergh memang terbaik.. x penah rasa mandi kat jakuzi lagi..
    Siti Yang Menaip

    ReplyDelete

Suka tak dengan N3 saya, kalau suka dan rasa terhibur boleh la tinggalkan komen anda.. Terima kasih

Don't Judge A Book By Its Cover

♥Google+ Followers ♥

Happy Moment

Happy Moment
Love u More than u love me

Qudut & Anum

Qudut & Anum

✿YANG RAJIN KOMEN✿

♥ Peminat Anum♥

Labels

Follow Us @ anumkhairil.blogspot.my/