Campaigns

Jan 26, 2015

Holiday @ Gold Coast Morib Part 1

Assalamualaikum semua
Hari ini nak story mengenai percutian kami ke Gold Coast Morib
Angan2 nak pergi ke Australia tp apakan daya Morib je yang mampu
hehe, ini kali kedua Anum pergi ke tempat ini
Jom tengok gambar2 kami
 Ready nak bertolak.. dari rumah Anum lebih kurang 80km
 Kami gerak jam 11pg, so masing2 x lunch lagi, singgah kat kedai tepi jalan sebelum sampai
 Percutian kali ini melibatkan Anum, Zai, Husband Zai, Hubby Anum, My Mom & Yusri (semua2 adik2 Anum la senang cerita)
 Arissa tomei2, lapar sangat ek
 Tengok muka ada senyum bila dapat makan... hehe
Ini la adik bongsu Anum.. ok selepas makan kami meneruskan perjalanan, lebih kurang 10km sampai la ke tempat yang hendak dituju... Nanti sambung entry ek

Share:

36 comments:

  1. Replies
    1. Manis dan asyik bila bersama keluarga bahgia....

      Delete
  2. Gold Goast Morib pun best jugak kan :)

    ReplyDelete
  3. Satu family suka travel. Best betul.

    Read my latest entry : Rutin Penjagaan Wajah Jazz Lover

    ReplyDelete
  4. seronok gathering macam ni anum :)

    ReplyDelete
  5. Seronok nampak gathering macam ini... dan tempatnya pun menarik... thanks for sharing

    ReplyDelete
  6. adik bongsu Me pun laki Anum... bujang lagi, tapi dengar smalam dia citer, nak gi pnang anak dara org kat belah johor nun... adik Me pun lewat kawen cam kakak dia ni, tapi laki tak pe lewat2 kawen, biar enjoy puas2 dulu kan.. pas kawen, focus pada umah tangga je..hehehe..

    ReplyDelete
  7. Percutian keluarga Anum pulak ek..... sapa sponsored ni Num?

    ReplyDelete
  8. bestkan dapat cuti-cuti malaysia.. :)

    ReplyDelete
  9. hehehe pi morib dok pi tepi laut aje then balik bangi balik..
    x penah mnginap kat sana
    Siti Yang Menaip

    ReplyDelete

Suka tak dengan N3 saya, kalau suka dan rasa terhibur boleh la tinggalkan komen anda.. Terima kasih

♥Google+ Followers ♥

Happy Moment

Happy Moment
Love u More than u love me

Qudut & Anum

Qudut & Anum