Campaigns

Jan 21, 2015

# Gathering # Mil Family

Family Gathering @ Kemensah Part 6

Assalamualaikum semua
Ni last entry utk family gathering
 Nie la semua family mertua Anum
 Hahah semua demok2... nie 
 Alhamdullilah semuanya berjalan lancar
 Nie plak family my Hubby lengkap dengan 5 adik beradik ..
 Alamak apa Anum buat tue.. tido ka....haha
ok last pict from us.. tempat nie memang best dan sangat sesuai utk family santai2.
Anum sangat rekemen pada sesiapa yang sukakan kedamaian..

24 comments:

  1. Wah... ramainya.... mesti seronok ni....

    ReplyDelete
  2. gambar beramai2 tu mmg best... kalo dapat berkumpul, mmg meriah suasana... sonok kan Anum...

    ReplyDelete
  3. as'salam minta maaf ya agak late ke laman ini. Ada alamat dah nanti Etuza kirimkan by pos laju ya..masa ni Etuza di kota Kinabalu ada urusan jemput anak di airport

    ReplyDelete
    Replies
    1. sama la anum pun bz skit nanti anum pos ek

      Delete
  4. Maaf lama x singgah ke sini. Tapi blog ni tetap di hati KA.. meriah sungguh lah anum , semua sporting2 lak tu

    ReplyDelete
  5. nampak seronok dan meriah tu..tempat ni memang sesuai untuk family

    ReplyDelete
  6. syiokknya sis
    dpt eratkan hubungan silaturahim sedia ada

    ReplyDelete
  7. Anum org Temerloh ke? my hubby pun kat temerloh. hihi

    ReplyDelete

Suka tak dengan N3 saya, kalau suka dan rasa terhibur boleh la tinggalkan komen anda.. Terima kasih

Don't Judge A Book By Its Cover

♥Google+ Followers ♥

Happy Moment

Happy Moment
Love u More than u love me

Qudut & Anum

Qudut & Anum

✿YANG RAJIN KOMEN✿

♥ Peminat Anum♥

Labels

Follow Us @ anumkhairil.blogspot.my/