Campaigns

Jan 20, 2015

Family Gathering @ Kemensah Part 5

Assalamualaikum semua
sekejap je rasa dah masuk hari selasa utk minggu ke tiga kan
ok la hari ini nak sambung lagi entry Anum 
  Gambar terakhir sebelum balik
  Untuk makluman chalet ini juga ada menyediakan perkhidmatan ATV
 Cantik kan pemandangan kat sini
 Kami sempat bergambar je
 Nak merasa naik ATV x kesampaian sebab cuaca x berapa mengizinkan
 x pe la next timw kita try ya
  Smile face
 Dihadapan chalet
 Banyak gak ATV disni.. 
Last pict from us.. jom bergambar ngan family plak... nanti sambung ya

Share:

31 comments:

  1. Replies
    1. alhamdullilah semuanya berjalan lancar seperti yang dirancangkan

      Delete
  2. alaaa.. teringin nak naik ATV tu anum oi.. dah alam mengidamm.. hahaha

    ReplyDelete
  3. ehem.... berisi si kudut tu skang... pandai anum bela. hehehehe

    ReplyDelete
  4. rugi la ye tak dpt naik ATV tu mcm best je

    ReplyDelete
  5. kalau kaknoor tak berani kot nak naik Atv tu heee orang muda boleh lah enjoyyy dear anum!!

    ReplyDelete
  6. Teringin juga naik ATV tu..tak pernah naik..huhu

    ReplyDelete
  7. alaaa...syg la tak pat naik jenjalan dgn atv anum.... next time gi lagi...

    ReplyDelete
  8. wow..best nya boleh naik menatang tu..ehhehe??yang tu sekali dengan pakej chalet ke atau bayaran nya lain2

    ReplyDelete
  9. Seronoknya. Saya tak pernah naik atv. Tengok dalam tv dalam rancangan macam amazing race adalah haha. Sukan jenis extreme tuuu hihi

    ReplyDelete
  10. Salam singgah, seronok dapat menikmati keindahan alam..

    jom terjah segmen: http://studioous.blogspot.com/2015/01/sponsor-1st-segmen-kerjaya-blogger-ipt.html

    ReplyDelete

Suka tak dengan N3 saya, kalau suka dan rasa terhibur boleh la tinggalkan komen anda.. Terima kasih

♥Google+ Followers ♥

Happy Moment

Happy Moment
Love u More than u love me

Qudut & Anum

Qudut & Anum