Campaigns

Jan 19, 2015

Family Gathering @ Kemensah Part 4

Assalamualaikum semua
Sekejap je rasa dah masuk minggu ketiga bulan jan kan...
Ok nak sambung entry laju2 sebab hari ini bz skit
 Bangun pagi je semua dah reday nak berendam.. gambar malam x de sangat sebab semua dah penat tido terus lepas makan...
  Giliran kami plak nak bergambar, haha
 Adik ipar bersama Anis (anak abg ipar yang kedua)
 Hubby & Akim (Anak abg ipar yang first)
 Muka memang x bleh blah, maklum la bangun terus nak mandi nie..haha
 Hubby yang semakin demok.. hehe
 Sukanya Akim x sabar nak mandi la tue
 Last2 baby yang nak mandi plak...
 Hahah baby anis nie kejanya makan je, mana x demok...
 Ok last pict sebelum mandi manda.. nanti sambung lagi ya..

Share:

38 comments:

  1. tulaaa kejap sangat nampak husband anum berisi ;)

    ReplyDelete
  2. Salam Ukhwah, Jemput join Segmen GA Mycherita yang sedang berlansung sekarang ye.. Ini Link nya..>>> Segmen Giveaway MyCherita

    ReplyDelete
  3. tengok air sungai tu dah terasa sejuknya

    ReplyDelete
  4. Gitu rupanya muka Anum baru bangun tidur ye.,,heheh

    ReplyDelete
  5. part mandi-manda ni jangan kata anak2, mak budak pun sama jadi budak2.. hahaha..

    ReplyDelete
  6. Yelah Num....hubby dah nampak demuk sikit hihi....isteri jaga baek punya ni...

    ReplyDelete
  7. best juga rupanya di sini.. boleh berendam...

    ReplyDelete
  8. bestnya berendam
    pergi pulak dgn family kan

    ReplyDelete
  9. lamanya tak mandi dekat waterfall...bestnyer ;)

    ReplyDelete
  10. Anum memang photogenik.... tak pakai makeup pun lawa....

    ReplyDelete
  11. wahhh syoknya tgk mandi manda...

    ReplyDelete
  12. Wahhh bestnya mandi air sungaiiii

    ReplyDelete

Suka tak dengan N3 saya, kalau suka dan rasa terhibur boleh la tinggalkan komen anda.. Terima kasih

♥Google+ Followers ♥

Happy Moment

Happy Moment
Love u More than u love me

Qudut & Anum

Qudut & Anum