Campaigns

Jan 16, 2015

Family Gathering @ Kemensah Part 3

Assalamualaikum semua
Salam Jumaat yang sangat indah
Ok Anum nak sambung lagi entry kemensah ya
 Antara menu yang kami bawak
 Otak2 pun ada makanan memang banyak sebab kami buat pop luck
Santai2 makan, mandi, makan & mandi lagi
 ini la tempat kami menyediakan makanan dan makan
 jom bbq.. sedap nie dah mandi comfirm lapar kan
 sory la gambar anum memang x banyak sebab jd jurufoto..hehe
  Gigih adik ipar anum memasak.. ini adik ipar yang kahwin sama ngan anum..
 Gosip2 sembang2. makan2
Akhirnya semua berkumpul sebab lapar kan.. hehehehe..next entry nanti anum sambung lagi ya.. oh ya lupa plak nak bg tau tempat nie dekat belakang zoo negara.. memang tempat yang sangat sesuai kalau nak larikan diri dari kesesakkan bandar kan..
Share:

49 comments:

  1. tempat ni ada air terjun ke ooo dkt dgn zoo negara dekat la...

    ReplyDelete
  2. Sah nampak best... dan dah lama tak sampai ke sana... huhuhu... sejak anak 2 semua dah besar panjang

    ReplyDelete
  3. Sah nampak best... dan dah lama tak sampai ke sana... huhuhu... sejak anak 2 semua dah besar panjang

    ReplyDelete
  4. seronok nyer berkumpul macam ni..lepak lepak makan makan sembang sembang :)

    ReplyDelete
  5. Wah....seronoknya. Kalau buat pot luck memang sah lah makanan bukan main banyak lagi.

    ReplyDelete
  6. bestnye, kalau ramai mmg syok, kaknoor kena tunggu anak2 balik cuti summer lah baru lah dpt picnic2 macam ni

    ReplyDelete
  7. Bestnya.. meriah dapat kumpul adik beradik ipar duai ni kan anom :)

    ReplyDelete
  8. beznyaa dpt gathering mcm ni lma dh xbuat huhu

    ReplyDelete
  9. wahh..memang best gathering ni ANum... banyak nya makanan.. :)

    ReplyDelete
  10. Anum ade dengor bunyi menatang kat zoo tu tak, hehehehe.. tapi kalo suasana camni mmg syok la utk gathering kan...

    ReplyDelete
  11. Untung anum dapat ipar rajin memasak...,heheh

    ReplyDelete
  12. syoknya.. makan ramai ramai macam ni :)

    ReplyDelete
  13. wah bestnya. mcm tahu je tempat ni. hehe.

    ReplyDelete
  14. Amboi meriah nampak hehe....best :)

    ReplyDelete
  15. bestnyee.. dah lama tak buat gathering kuarga camni.. nak jugakk.. huhuhu

    ReplyDelete
  16. meriah nya main masak2.... dah macam kenduri

    ReplyDelete
  17. Sekali sekala gathering cmni hilang tension kan..dapatkan eratkan silaturrahim :)

    ReplyDelete
  18. Memasing sporting tu yg bestkan Num

    ReplyDelete
  19. syiok juga tu... makan2 bersama2 sekeluarga..

    ReplyDelete
  20. meriahnya..makanan pun meriah..memang seronoklah macam ni

    ReplyDelete

Suka tak dengan N3 saya, kalau suka dan rasa terhibur boleh la tinggalkan komen anda.. Terima kasih

♥Google+ Followers ♥

Happy Moment

Happy Moment
Love u More than u love me

Qudut & Anum

Qudut & Anum