Campaigns

Jan 15, 2015

Family Gathering @ Kemensah Part 2

Assalamualaikum semua
Hari ini nak sambung lagi entry semalam
Ok semua dah ready nak main air kan
Jom kita terjun.. hehe
 Sukanya budak nie ek
 Mandi time
  Macam2 aksi la semua
  Layan je la gambar2 ya
 Air kat sini sangat best sebab owner chalet nie banyak buat ala2 swimming pool, so x de la dalam airnya utk budak2 mandi kan
 My brother in law.. hahha
 Nampak x ayah mertua anum melayan cucu mandi
 Hubby anum nak terjun ke apa tue
  apa je la nak dibuatnya
  hahaha santai2,, kalau dah berendam nie memang x ingat makan n minum semua
 Al maklum la tempat ini kami yang punya..haha
ini sebahagian ahli keluarga sahaja ada yang x mandi
bebudak memang suka la kan, berjam2 kat dalam air
Hubby pun sama. sementara ada yang mandi yang lain sediakan makan...
Nanti kita sambung lagi ek


Share:

30 comments:

  1. besttt.... mandi time... sejukkk... mandi sampai kecut ek,hahahaha~

    ReplyDelete
  2. Best bernedam. tapi, lama lama tak tahan.. sejukkkk

    ReplyDelete
  3. Sronoknya dpt men air..
    lama x p tmpt² mcm ni

    ReplyDelete
  4. Ramai nya yang join..ramai2 gini memang seronok kan Anum..

    ReplyDelete
  5. bestnya mandi air sejuk..cuaca pun panas je sekarang kan

    ReplyDelete
  6. Air dia tu mesti bestkan Num.... tp tulah ....okje ada sikit geli tang lumut tu

    ReplyDelete
  7. jangan kata budak-budak, orang tua pun suka..hahaha

    ReplyDelete

Suka tak dengan N3 saya, kalau suka dan rasa terhibur boleh la tinggalkan komen anda.. Terima kasih

♥Google+ Followers ♥

Happy Moment

Happy Moment
Love u More than u love me

Qudut & Anum

Qudut & Anum