Campaigns

Jan 14, 2015

Family Gathering @ Kemensah Part 1

Assalamualaikum semua
Lama rasanya entry ini terpendam
Baru ada masa nak update
Hujung bulan 12 yang lepas family in law ada buat gathering
Nak tengok gambar2 kami, jom terjah.. oh ya semalam anum mc x sehat kepada blogger yang sudi singgah blog Anum nanti anum reply ya...
 Sampai2 kena snap gambar sekeliling chalet
 Ini antara wakaf yang ada
  Tempat ini sangat bersih 
  Pintu masuk ke chalet
 Pemandangan dari sudut belakang
 Tempat nak parking pun banyak
 semua kereta family park sini
  Nampak dah kan.. air sungai memanggil dah nie
   Wakaf kedua utk santai2
  Khemah putih nie tempat memasak
Yang nampak ada kipas tue surau
so kepada yang berminat boleh la call ya
Ok sedikit makluman, kami book tempat nie 2 hari 1 malam berjumlah RM1700
Masuk jam 9pg sabtu keluar 5pm ahad, sangat berbaloi, harga termasuk 11 chalet 
Makanan tak termasuk sebab kami plan nak masak sendiri, apa yang best kat sini sangat sesuai utk family gathering sebab suasana yang sangat damai, budak2 comfirm suka sebab bleh mandi manda kan. Kawasan chalet ini sangat bersih setiap masa ada orang bersihkan .. 
Ok settle amik gambar kami bersiap2 nak mandi la plak kan....nanti sambung entry lain ya..
Share:

41 comments:

  1. Anum..bestnya buat family gathering kat sini...memang terasa sangat suasana kampungnya tu... :)

    ReplyDelete
  2. suasana yang best ,sesuai untuk family berkumpul...

    ReplyDelete
  3. memang sesuai sangat utk family yg ramai2 sbb agak sunyi tapi kalau dh ramai tu mesti meriah giler kan

    ReplyDelete
  4. Berminat Anum... sbb tgk environment nye... bersih... segar... cantik... kan..kan... best2...

    ReplyDelete
  5. wahh..cantik & nyaman persekitaran nya Anum.. damai je tgk... :)

    ReplyDelete
  6. persekitaran nyaman.. semoga anum cepat sembuh..

    ReplyDelete
  7. assalamualaikum anum...seronoknya ...pemandangan nyer pun cantik n nyaman jer...:)

    ReplyDelete
  8. berbaloi harganya..11 chalet lagi ha..

    ReplyDelete
  9. ermm bestnya. dahlah dekat dengan KL..

    ReplyDelete
  10. As'salam..baru ke sini..wah seronok sangat tu ya Zakiah..tahniah selalu ada kesempatan...

    ReplyDelete
  11. salam sis..
    erm...
    bagus gak tempat tu ye,
    boleh masukkan dalan diary ni..huhuhuhuhu

    ReplyDelete
  12. ooo ok.. best tu. .
    ada chalet rupanyer ...
    akak ingat der air terjun jer..

    ReplyDelete

Suka tak dengan N3 saya, kalau suka dan rasa terhibur boleh la tinggalkan komen anda.. Terima kasih

♥Google+ Followers ♥

Happy Moment

Happy Moment
Love u More than u love me

Qudut & Anum

Qudut & Anum