Campaigns

Jan 30, 2015

Holiday @ Gold Coast Morib Part 5

8:30 AM 59 Comments
Assalamualaikum semua
Salam Jumaat yang sangat Indah
Ok hari ini kita sambung lg entry semalam k
 Selfie ngan mom
 Malam kami keluar makan kat Pantai Morib
 Balik makan sempat lagi snap 2 -3 keping gambar
 Kami memang rancang makan kat luar sebab tepi pantai kan nak makan dekat Hotel dah biasa sangat
 Anum memang suka background nie cantik
 Apa lagi kami dengan camera kan
 Layan kan je la nasib ada adik yang rajin mengambil gambar kami
 Alhamdullilah my mom sangat happy
 Senyum sokmo... kecik je kan my mom sama macam Anum ..
 Kreatif art nie.. daripada pokok nie
 Hubby demok.. Ok la nak buat pengumuman nie Anum akan mula bercuti dari 1-4hb Feb yang ini memang percutian yang dirancang nak tau ke mana nanti Anum update k.. Pada yang sudi singgah Blog Anum TQ, nanti Anum buat kunjungan balas ya....Selamat Bercuti..

Jan 29, 2015

Holiday @ Gold Coast Morib Part 4

8:30 AM 32 Comments
Assalamualaikum semua
Ok minggu nie memang nak habiskan entry Gold Coast je
Jangan muak k.. hehehehe
 Tgk nie Baby Arissa x sabar dah nie
Comei sangat awk ek
Nie dah kenapa muka cm nie
Ok swimming time, nie first time masuk air rupanya dia x takut suka ada la
 Happy sangat dia dalam air
Jom ikut Mok Uteh jalan2 ya
Hehe macam2 kerenah melayan budok kecik nie
 Mak & Ayah dia apa lagi mandi sekali la
Hahah senyum je la, oh mana gambar my mom ek.. my mom x mandi sebab dia x mo....
Gembiranya dapat main air ngan family 
 Masa dihabiskan dengan melayan budka kecik nie je la.. hehe
Sempat lagi hubby menyelam n snap terus, nampak x air dia sangat kotor
Hubby tengah wat apa tue..
 oooo seronoknya dia.. haha
Tgk ko sekali keluar bleh habis air kat pool nie
Suka la tue, Anum x naik sebab duk bz mandi ngan baby je
Last dari adik ipar,hehe ok nak komen mengenai Water Park ini permainan semua ok cuma air la sedikit kotor macam terberjaga dan bau klorin sangat kuat..Anum pun dah selalu pergi Water Park tempat lain so dapat rasakan perbezaan dari segi kebersihan la kan.. Ok la dah puas mandi kita naik atas tido....nanti sambung ok

Jan 28, 2015

Holiday @ Gold Coast Morib Part 3

8:30 AM 41 Comments
Assalamualaikum semua
dah sarapan, ok nak sambung entry lagi
   Ok bila dah dapat masuk bilik kami rehat sekejap. after asar kami dah siap tukar pakaian nak masuk water park
   Turun ke lobi bergambar jap.. cantik kan background
 Kami buat keputusan jalan2 dekat pantai sebelum mandi-manda kat water park
 Alhamdullilah cuaca sangat cantik petang ni
   Gambar lengkap yang join trip kali ini
  Heheh macam2 style kami ek.. al maklum la semua hantu gambar

Senyum je.. Baby Arissa mood baik je

   Ok jom tengok apa ada lagi 
  Cantik kan kat cafe ini sambil tgk matahari terbenam
 Hubby demok2.. hahaha
  So sweet.. pasangan romantis katakan haha
 Baby Arissa nak masuk gak
 Cantik pondok2 ini kan best kalau leh dinner kat sini tp sayangnya dah jadi pub so x leh la..
 Selfie tetap kena ada kan
 Ceria la sangat ek, dah puas bergambar dekat kawasan ini kami gerak utk masuk Water Park
 hahaha pokok pun jadi ek Anum.. haha
Hahah perut hubby dah boncit.. haha
  Last pict dengan adiq.. ok jom kita masuk Water Park.. Nanti Anum update lagi ya

Jan 27, 2015

Holiday @ Gold Coast Morib Part 2

8:30 AM 35 Comments
Assalamualaikum semua
Hari ini nak sambung entry Gold Coast ini ek
Sampai2 jam 2pm so check in jam 3pm, tapi pihak hotel kasi check in awal
So jom tengok gambar2 kami selepas dapat kunci
 Alhamdullilah selesai check in dapat kunci terus masuk bilik
 Anum ambil 3 bilik ini pun beli kat groupon dapat promo 1 bilik RM239.00 termasuk tiket water park & Breakfast ok la kan 
 Masuk first bilik khas utk my mom & my little brother
 Ok ini memang wajib ada kan pergi mana2 hotel, selalunya Anum akan ambil cepat2 simpan sebab memang collector benda nie
 My little brother.. apa yang best hotel ini setiap bilik ada Jakuzi....
 Pemandangan dari atas bilik, kami dapat bilik sebelah2 je.. Tingkat 7
 Ini mcm biasa la free kan Coffee and Tea
 Yang ini Anum snap masa mereka nak mengemas bilik.. ada cerita nanti anum cerita ek pasal check in kat sini.. 
 My room.... dah siap mengemas nak ready mandi2 plak
Haaa puas ati dapat jakuzi mcm nie... hahhaa, ok tadi Anum nak cerita mengenai check in kan.. Ok kami sampai2 kena beratur punya la lama service dia, dah la panas kat lobi aircond rosak, semua duk berkipas je la, gambar?? memang x de la sebab hati dah panas kan.. Lepas dah check in dia kata 2 bilik lagi x ready so kena tunggu la tue yang semua melepak kat my mom room.. Bagi pandangan Anum la yang pernah datang sini service memang lembab, kebersihan bilik x memuaskan..Sama macam mula2 Anum datang 2 tahun lepas..x ada peningkatan pun.. ok la malas nak spoilkan mood nanti kita sambung entry lagi ek..

Don't Judge A Book By Its Cover

♥Google+ Followers ♥

Happy Moment

Happy Moment
Love u More than u love me

Qudut & Anum

Qudut & Anum

✿YANG RAJIN KOMEN✿

♥ Peminat Anum♥

Labels

Follow Us @ anumkhairil.blogspot.my/