Showing posts from January, 2015Show all
Holiday @ Gold Coast Morib Part 5
Pin it

Assalamualaikum semua Salam Jumaat yang sangat Indah Ok hari ini kita sambung lg entry semalam k  Selfie ngan mom  Malam kami keluar makan kat Pantai Morib  Balik makan sempat lagi snap 2 -3 keping gambar  Kami memang rancang makan kat luar sebab tepi pantai kan nak makan dekat…

Read more
Holiday @ Gold Coast Morib Part 4
Pin it

Assalamualaikum semua Ok minggu nie memang nak habiskan entry Gold Coast je Jangan muak k.. hehehehe  Tgk nie Baby Arissa x sabar dah nie Comei sangat awk ek Nie dah kenapa muka cm nie Ok swimming time, nie first time masuk air rupanya dia x takut suka ada la  Happy sangat …

Read more
Holiday @ Gold Coast Morib Part 3
Pin it

Assalamualaikum semua dah sarapan, ok nak sambung entry lagi    Ok bila dah dapat masuk bilik kami rehat sekejap. after asar kami dah siap tukar pakaian nak masuk water park    Turun ke lobi bergambar jap.. cantik kan background  Kami buat keputusan jalan2 dekat pantai sebelum mandi-…

Read more
Holiday @ Gold Coast Morib Part 2
Pin it

Assalamualaikum semua Hari ini nak sambung entry Gold Coast ini ek Sampai2 jam 2pm so check in jam 3pm, tapi pihak hotel kasi check in awal So jom tengok gambar2 kami selepas dapat kunci  Alhamdullilah selesai check in dapat kunci terus masuk bilik  Anum ambil 3 bilik ini pun beli ka…

Read more