Showing posts from 2015Show all
Happy New Year 2016
Pin it

In everything there must be a season,  a time to come and a time to go, I pray that this New Year brings to you  happiness and joy forever and ever."

Read more
Holiday @ Lost World of Tambun Dis 2015 Part IV
Pin it

Assalamualaikum semua Dah lunch ke korang? Anum hr nie x berapa ada selera nak makan Just amik roti bakar & air milo je Ok Jom kita sambung entry pagi tadi ya  Tin Valley merupakan satu tarikan baru di Lost World of Tambun.  Tarikan ini membolehkan para pengunjung kembali masa …

Read more
Holiday @ Lost World of Tambun Dis 2015 Part III
Pin it

Assalamualaikum semua Cepat je rasa dah masuk khamis kan. Hari ini hari terakhir utk tahun 2015 cepat rasanya masa berlalu kan Ok jangan buang masa lagi jom kita sambung entry semalam ya Settle dekat tempat bird, kami terjah ke tempat Tapir plak Mula2 sampai tapir nie macam x berma…

Read more
Holiday @ Lost World of Tambun Dis 2015 Part II
Pin it

Assalamualaikum semua sepatutnya hari ini entry wordless wednesday tapi disebabkan Anum nak habiskan entry yang tangguh lama nie, so kita x payah buat entry wordless ok. Selesai tukar baju kami ke Petting Zoo Bergambar di pintu masuk Kami memilih utk jalan kaki sahaja, sebenarnya par…

Read more