Campaigns

Nov 28, 2014

Family Day GPP #5

Assalamualaikum semua
Sekejap je dah masuk hari Jumaat kan
Hari ini sambung lagi entry Sunway Lagoon ya
Selesai di wildlife park kami ke scream park plak
 Ok dekat scream park nie ada rumah hantu..
 Jom kita bergambar sebelum masuk
 GPP was here
 Azian family
 Ida family
  Smile, love u friend
 Boleh tahan seram rumah hantu nie, sayangnya x sempat nak snap sebab jantung rasa macam nak gugur, seram cakap ko
Yang nie saje la nk tahu siape lebih tinggi kan.. haha selepas selesai di scream park sepatutnya ada satu tempat lagi kami nak pg tp malangnya cuaca x mengizinkan so kami sepakat untuk balik..
Lagipun anak2 ida & yan dah nampak penat kan, ye la seharian bermain 
 Sebelum balik Anum & Hubby singgah makan di PenyetExpress
Bagi anum makanan dekat sini sangat sedap dan berbaloi dengan harganya.. Tamat la sudah entry mengenai Sunway Lagoon, sebenarnya ada banyak gambar lagi tapi x leh nak teruskan sebba ada banyak entry lain que nak up.. ok Happy weekend semua
bestnya x sabar nak balik kampung minggu nie.. rindu mak
Share:
Read More

Nov 27, 2014

Family Day GPP #4

Assalamualaikum semua
Salam khamis, hari ini entry Anum dengan word ok
Sebab nak kena habiskan entry Sunway Lagoon nie
 Selesai tukar baju kami bergerak ke WildLife Park
 Ini baru la lengkap geng kami, Azian yang bertudung pink bersama suami dan anak2nya
 Nie la hasilnya guna tripod baru.. haha saje nak mention banyak kali kan mengenai tripod
 Selfie kena ada kan.. haha
 Burung merak yang sangat cantik, bebas je dia dalam nie
 Bear yang sangat cute kan best kalau dapat pengang
 This is info about that bear
 Ala harimau pun dah kena kurung, so tempat nie lebih kurang macam zoo dah
 Relax nampak...
Selfie with tiger... ok lepas jalan2 kat sini kami ke park yang lain plak. jom kita kami

Share:
Read More

Nov 26, 2014

Family Day GPP #3

Assalamualaikum semua
Selalunya hari rabu entry tanpa bicara kan, 
tapi Anum terpaksa habiskan entry sunway lagoon lagi.
Jom tengok aksi kami plak, haha

Ok selfie time.. hehe
  Happy dapat main air ek, dah macam budak2 kami time nie
 Selfie lagi, x mo muak ek tgk kami, haha
  Dah macam2 hubby Anum nie..
 Setelah berendam hampir 2 jam lebih dah penat, so naik la 
Muka pun dah sunburn nie,, haha ok next kami nak masuk part lain plak,, jom tukar baju dan bersihkan diri dulu
Share:
Read More

Nov 25, 2014

Family Day GPP #2

Assalamualaikum semua
Hari ini hari gaji bagi kakitangan awam kan
Ok anum nak sambung entry Sunway lagoon
Jom kita terjah
 Settle tukar baju masa untuk mandi manda

Tengok la nie my hubby bersama rayyan

Me & Rayyan ( bestnya layan budak2 main air) 
 Smile, Arissa takut skit dengan air tapi stay nak main air la
 Haha aksi Ida bersama anak2
  Comel kan anak2 Ida nie, anum n hubby memang suka budak2 so ini la peluang bermain bersama meraka, happy sangat sampai x ingat jam dah nie
Ok nanti anum sambung lagi ya, nak buat kerja sat

Share:
Read More

Nov 24, 2014

Family Day GPP #1

Assalamualaikum semua
Sekejap je dah masuk hari Isnin kan
Ok hari ini nak cerita pasal last weekend..
Xtvt kami ke Sunway Lagoon, nak tau cerita lanjut jom baca lagi
 Family gath nie sebenarnya Anum dengan kawan2 office sahaja, sebab tue namanya family day GPP (bagi yang dah biasa ngan Anum akan tau maksud GPP tue..)
 Sebenarnya plan nie last minit je, satu hari tue bukak groupon tiba2 ada tiket promo ke sunway lagoon, so rojer kawan2 semua dah terus beli, tiket ini promo sampai akhir bulan nov 2014, set satu date dan kami pergi,hehe ye la kalau plan2 pun selalu x menjadi..Ni gambar sebelum bertolak dari rumah saje test tripod baru,haha
 Alhamdullilah kami sampai dekat sunway around 10.30 am , just nice, masa collect tiket pun x beratur panjang sebab kaunter khas utk groupon..
 Sampai2 kami snap pict lu macam biasa la kan, nie Anum bersama Ida (Mummy Rayyan)
 Anum, hubby and Ida family, sebenarnya ada satu family lagi tapi dia datang lambat so kami masuk dulu la.. Gambar guna tripod baru nie.. haha
 Selfie mesti ada kan, jom bergerak ke dalam lagi
 Hunny with Rayyan & Arissa, utk makluman hubby anum sememangnya suka budak2
 Lagi selfie dari kami,perjalanan nak ke toilet utk tukar baju mandi, oh ya untuk tiket groupon nie termasuk 4 park yang leh kami masuk, so kami buat keputusan main air dulu sebba nanti dah panas x larat nak berendam kan..
 Bergambar bersama big duck, comel sama je ngan my hubby
Anum pun nak gak, hehe ok nanti kita sambung entry xtvt kami ok, Byeeeeeeeeee
*sory sangat2 hari ini memang x sempat nk BW..
Thanks pada yang sudi singgah *

Share:
Read More

Nov 21, 2014

MyBday16.11.2014

Assalamualaikum semua
Sekejap je dah Jumaat kan
Minggu terakhir cuti sekolah kan, 
Hari ini, Anum n hubby family akan ke Kedah
untuk majlis perkahwinan pakcik hubby
Doakan keselamatan kami ya. Ok hari ini just nak share gambar2 sambutan my bday

Yeay...hari ni hari Kelahiran saya yang ke 31 tahun.... [tak pe...itu hanya sekadar angka..yang penting maintain hokeh...tapii dalam hati...uwaaaa... haku dah tua....hihihiiii]

Terima kasih kepada yang wish kat saya Happy Birthday dan mendoakan kebaikkan mengiringi perjalanan saya dan suami...[doa yang sama juga saya mohon untuk semua]... dari panggilan telefon... msg..whatsapp.. wechat...IG sampai lah ke FB... [wahhh hebatkan teknologi sekarang nih] tq tq soo much...hanya Allah yang tahu kegembiraan saya kerana diriku terasa sangat dihargai.... [tiba-tiba....erkkk...]

Syukur kepada Ilahi kerana masih memberi saya peluang untuk bersujud kepadaNya lagiii dan menikmati indahnya alam ini dan mengenali serta mendalami dgn lebih dekat dan jauh akan kehidupan di muka bumi ini... Kerana di setiap saat dan waktu itu sebenarnya ada pengajaran yang perlu kita pelajari dan fahami...Insyaallah 
From GPP team 
Disebabkan hari jadi Anum jatuh hari ahad, so mereka buat celebrate awal
Tq all sayang korang ketat2
Azian, Marina & Ida
Lepas lunch ada lagi satu celebration
Yang nie plak from my unit...
 x sangka sangat sampai 2 kali ptong kek hari ini
Terharu sangat sebab ada orang hargai kita, yang nie semua unit anum..
hehe dah la sambut awal mana x rasa nak nangis hehe.

* Anum bercuti hari ini sebab nak ke kedah ada majlis perkahwinan,
thanks pada yang sudi singgah nanti nanti BW on monday ya*

Share:
Read More

Socialize

♥Google+ Followers ♥

Happy Moment

Happy Moment
Love u More than u love me

Qudut & Anum

Qudut & Anum

Labels