Campaigns

Aug 29, 2014

Hey Lara Lodin

Assalamualaikum semua
Hari ini just nak share gambar anak Awal
Sangat cute, tahniah pada pasangan ini
 Alhamdullilah selamat menjadi Ibu & Ayah
 Nanti tiba plak rezeki Lisa & Yusri kan
Happy Family
* Anum akan bercuti untuk naik pelamin lagi..hehe
*Thanks sudi singgah , i will back on Wednesday*

Share:
Read More

Aug 28, 2014

SPONTANEOUS THURSDAY #90

Assalamualaikum Warahmatullahi Wabarakatuh

Dengan segala hormatnya kami menjemput dan mempersilakan
Dato’/Datin/Tuan/Puan/Encik/Cik sekeluarga ke majlis persandingan kami (sebelah lelaki)
Pada 31 hb Ogos 2014 bersamaan hari Ahad
Di kediaman yang beralamat di;

Lot 11, Jalan Satu
Taman Seri Kuantan
45600 Batang Berjuntai 
Selangor Darul Ehsan

Semoga dengan kehadiran Dato’/Datin/Tuan/Puan/Encik/Cik,
akan menyerikan lagi majlis kami dan diberkati Allah S.W.T hendaknya.
Sekian, Terima Kasih. 



Jemput Datang Semua


Share:
Read More

Aug 27, 2014

Wordless Wednesday #121

Assalamualaikum & Very Good Moning
On Wednesdays all over the internet,
bloggers post a photograph with
no words to explain it on their blog

Hence the ‘wordless’ title.
The idea is that the photo itself says
so much that it doesn’t need any description 
 xtvt kami bila x de kerja
 Selfie je la kejanya
 hehehe jangan ada yang muntah plak tgk gmbr kami selfie nie hahhaha
Alhamdullilah

Share:
Read More

Aug 26, 2014

Foto Mahligai Mewah Bernilai US$30 Juta Milik Mendiang Robin Williams

Assalamualaikum semua
Hari ini Anum nak share gambar Mahligai Mewah milik Robin Williams
Jom sama2 kita tengok
 Tengok gambar2 nie teringat watak yang dibawakan
 Tengok la kediaman mendiang
 Ruang tamu yang sangat mewah
 Wow kamar dia sangat best
Dapur pun cantik kan..
Walau apa pun yang terjadi hanya mendiang dan keluarga yang memahami situasinya 

Share:
Read More

Aug 25, 2014

Saya suka Baby

Assalamualaikum semua
Selamat hari Isnin
Comfirm hari ini ramai yang punyai perasaan malas kan
sama la kita, Hari ini Anum just nak share gambar2 bersama
Anak adik Anum , jom kita layan 
 
Last week beraya ke rumah adik Anum @ Bandar Baru Sg Buloh
Sampai2 Baby Arissa tengah sedap tido
 Sejam kemudian dia dah bangun , terus hubby angkat dia, geramnya mata bulat
  Ini la adik Anum, dah jadi ibu pun dia..pipi baby ikut mak dia nie
Bangun2 terus nak bermain,..
  Apa lagi selfie je la keja kami..
 Smile.. Baby Arissa senyum sebab tgk Upin Ipin cerita fav dia tue
  Smile.. Happy Sibling
 X habis2 berselfie ek
Last from us.. 
Share:
Read More

Aug 22, 2014

Celebrate Friend Birthday

Assalamualaikum semua
Salam Jumaat
Hari ini nak up entry b'day plak
 Kami buat kejutan buat salah seorang kawan Anum, oooop yang tiup nie bukan b'day girl ok..
 haa ini la b'day girl  yang pakai tudung (Aidatul Marina) genap la umur dia 33 Tahun
 Bz sangat sampai kami buat kejutan pun masih bercakap phone
 Ok tiup la lilin ek (x lepas phone tue)
 Yang nie aksi kami macam biasa la gila bergambar
 Kejutan buat kat pantry office je, sebab alasan malas nak keluar
 selalu b'day girl kena ada sapu2 skit kek kan ala2 bedak gitu nasib kami x bawak tepung.. jom serbu....
 Makan la plak kita, ringkas je kami order pizza
 Smile,,, geng kami nie nama pun GPP kan (Geng Pecah Perut)
Last just for u Marina
Dengan ucapan
Semoga dikurniakan iman yang sempurna,
akhlak yang terpuji, 
pekerti yang mulia,
umur yang bermanafaat,
rezeki yang halal,
ilmu yang berguna,
jodoh yang membahagiakan,
hidup yang dirahmati di dunia dan akhirat.
Amin

*Sory hari ini memang x sempat nak singgah rumah kawan-kawan
Bz DAy*

Share:
Read More

Aug 21, 2014

SPONTANEOUS THURSDAY #89

Assalamualaikum semua
Hari ini Anum just sharing great knowledge
 Sangat setuju
 Allah sentiasa ada bersama anda
 Kalau x berusaha memang x kan dapat kan
betul kan :)


Share:
Read More

Aug 20, 2014

Wordless Wednesday #120

Assalamualaikum & Very Good Moning
On Wednesdays all over the internet,
bloggers post a photograph with
no words to explain it on their blog

Hence the ‘wordless’ title.
The idea is that the photo itself says
so much that it doesn’t need any description
 Happynya Bos belanja makan
 My Bos Tuan Amran, terima kasih Bos
semua unit di bawah jagaan Mr Amran... (MSE & CROSS-BORDER)
Alhamdullilah masuk unit baru ini banyak yang Anum belajar
Terima kasih pada semua yang memberi tunjuk ajar

Share:
Read More

Socialize

♥Google+ Followers ♥

Happy Moment

Happy Moment
Love u More than u love me

Qudut & Anum

Qudut & Anum

Labels