Mar 31, 2014

Kenapa x boleh nak follow back

Assalamualaikum semua
Hari ini Anum berniat nak semak senarai follower Anum
Anum nak follow back tapi bila tekan button follow
tup tup keluar macam nie
Selalu memang ada keluar macam nie,
lepas anum sign in google dah ok tapi
keluar macam kat bawah nie plak..
Ada x kawan2 yang kena macam anum nie.. 
siapa boleh kongsi ngan Anum cara nak selesaikan masalah nie
Anum dah cuba banyak kali tapi tetap sama..
Kenapa ya... nanti ada follower ingat Anum sengaja x nak follow kan.. 
Tolong.....
Antara blogger yang anum x dapat nak follow back..

Terus terbantut niat nak follow bila keluar error macam nie
Plz help me...

Mar 28, 2014

The Atmosphere ,Seri Kembangan#4

Assalamualaikum semua
Ok hari ini last pos mengenai The Atmosphere
Pesanan Anum kalau korang pergi memang x rugi 
sebab tempat sangat menarik dengan lukisan2 3D nie
 Tolong angkatkan dia
 Nak angkat memang x larat so sambut je la..
 Di antara gambar paling cool
 Memang cantik sangat macam real
 Nak angkat tapi jadi pos macam dah lain plak.. gelak tgk gambar nie
 I'm Your Boss
 Masuk kad baru leh call
 Gayut ngan siapa tue... hehe
 Mr Fiance nak buat muka garang tp x menjadi la.. haha
 Jampi2 sekali kuar besar punya Jin
 Intai ek... cantiknya duyung ni
Last kita mintak Jin kuar kan air kopi.. hahhahah
Ok setakat ini sahaja gambar2 yang sempat Anum snap kat sane
Komen Anum kalau anda peminat Lukisan harus terjah tempat nie

Mar 27, 2014

The Atmosphere ,Seri Kembangan#3

Assalamualaikum semua
Hari ini nak sambung lagi pasal xtvt weekend anum
Jom sambung layan gambar2 ya
Anum sengaja upload kasi semua teruja dan datang ke sini
Location of Mural Art
 Nak naik gak....
 Tolong tarik aku...
 Yang nie Mr fiance x tau nak pos macam mane..hahha
 Hahah hentam saja la
 Gambar nie nampak anum gemok.. hahhaa
 Cepat2 api dah merebak
 Toilet pun di lukisnya
 Nie ahli bomba cool je.. hahaha
 Besarnya dam ular dia
 sekali kena perangkap si arnab
nie canvas art

Mar 26, 2014

The Atmosphere ,Seri Kembangan#2

Assalamualaikum semua
Hari ini nak sambung entry anum yang lepas
Korang semua sudah semestinya pernah lihat 
hasil seni yang dilakarkan pada dinding kan? 
Tapi berbeza sedikit hasil Mural yang dipamerkan 
di The Atmosphere Seri Kembangan ni kerana hasil 
Mural tersebut dalam bentuk 3D,
sangat teruja... Jom kita sambung upload gambar2
Sangat teruja nie, pos x berapa jadi..hehe
Jangan la jatuh.. hehehe
Mr Fiance memang pandai mengayakan aksi bersama lukisan nie
Meh2 masuk sini..
Cantik kan rumah saya.. hahhaha kalau la betul cm nie mau x kagum
Jom santai jap
Wow rasa macam nak baring je....
Tunggu Mr fiance x sampai lagi

Sangat real kan
Tunggu.... nak masuk jangan tinggal Anum..
Santai nampak :)
Jom call jap lama dah tunggu nie...
Kat sini pun ada gambar mengunakan canvas... ini salah satu
Ok nanti kita sambung esok ya....

Mar 25, 2014

The Atmosphere , Seri Kembangan#1

Assalamualaikum semua
Hari ini nak share ngan kawan-kawan tempat yang pergi last 2 week
Last 2 week lepas class x de nak pergi mana
So Mr fiance ajak date la konon... cadangan dia ajak tgk art kat sri kembangan
so apa lagi kita gunakan khidmat Waze la...
Anum & Mr Fiance memang peminat lukisan 3D nie
Memang satu kelainan yang ada kat sini sebab disini disediakan lebih 80 lukisan dinding yang berbentuk 3 D… Jadi yang minat nerimaginasi dan bergambar macam anum nie, apa lagi terjah la
So jom kita layan gambar2
 Nie la map kalau nak ke sana
 Sampai2 je bergambar dengan Vespa
 Sangat cantik, rasa macam teruja sangat
 Memandangkan kami pergi berdua so gambar pun seorang2 la
 Ikut turn kan.. hehehe
 Macam2 aksi anda boleh gayakan bersama gambar 3D nie
 help, help,, hehehe
 Kreatif sangat kan si pelukis nie
 Macam-macam jenis lukisan ada kat sini 
Anum x berapa pandai nak posing, bagi pada Mr fiance memang menjadi la
Ada banyak lagi gambar-gambar nanti anum share ya
Kita sambung buat keja dulu.. kang ada yang kena marah
#Al-Fatihah dan salam takziah untuk MH370

♥Google+ Followers ♥

Flickr Gallery

✿YANG RAJIN KOMEN✿

Find us on facebook

Popular Posts