Campaigns

Dec 30, 2014

# Love # Movie

XTVT Weekend

Assalamualaikum Semua
Hari ini dah tinggal 1 hari sahaja kita nak habiskan tahun 2014 kan
So apa plan kawan2 semua untuk New Year nie..?
Ada yang sambut New Year kat mane2 tempat best tak?
Bagi Anum tahun nie New Year dekat Selangor je la
Nak tau ke mana.. nanti Anum update ya
Ok la hari ini nak Update gambar2 Anum last weekend je la
Last weekend ada pertandingan Bowling anjuran Jabatan Anum
Me & Hubby (Kami lain-lain bahagian)
 Habis Bowling Anum jalan2 Publica
 Lapar after bowling kita makan Nandos plak
  Settle makan dekat Publica Anum ke Office sebab Hubby Keja...
Hari Ahad plak, Anum ada class (UTM) lepas class kami ke Wangsa Walk
 Makan jap.. ada agenda lain sebenarnya
Ha ini la agenda kami movie time
 Cerita pilihan kami apa lagi kan kalau bukan Hobbit.. 
ramai yang review cerita ini x best, 
tapi pada pandangan Anum sangat best pada siapa 
yang mengikuti cerita ini dari awal episode..
Apa yang best sampai mengalir air mata bila hobbit mati.....
Nak tau kenapa korang kenalah tengok ok...

29 comments:

  1. Seronoknya tengok aktiviti Anum ... tak sedar kan masa berlalu, dah nak masuk thn baru ...

    ReplyDelete
  2. saya minat hobbit..sejak dari LOTR lagi

    ReplyDelete
  3. seronoknya jalan jalan hujung minggu :)

    ReplyDelete
  4. saya pun ke wangsa walk tapi sabtu midnite for hobbit :)

    ReplyDelete
  5. wow! banyak betul aktiviti ya Anum..ok manfaatkan masa yang ada dengan sosial yang sihat

    ReplyDelete
  6. seronoknya weekend penuh dengan aktiviti

    ReplyDelete
  7. wahh hobbit tgk kat tv jer la hihhihii

    ReplyDelete
  8. amboih seronok nye..asben cam dah berisi je anum

    ReplyDelete
  9. Pasangan romantik ni masih dalam mood bulan madu ke???heheh

    ReplyDelete
    Replies
    1. Cepat2 dapat baby Anum..tak sabar nak tengok Anum gemuk..jeles tengok asyik ramping je..hahahahahh

      Delete
    2. setuju tu, nnti mesti asyik update cerita tentang preggy lak kan? hehe

      Delete
  10. Kalau akak sesekali dapat date dengan hubby memang heaven rasanya.. ;)

    ReplyDelete
  11. best nya dpt spent time dgn hubby ek w/pon msing2 bz
    moga bahagia hingga ke akhir hayat ek

    ReplyDelete
  12. syoknya tengok movie
    dah lama tak tengok movie
    last tengok, transformer aritu =)

    ReplyDelete

Suka tak dengan N3 saya, kalau suka dan rasa terhibur boleh la tinggalkan komen anda.. Terima kasih

Don't Judge A Book By Its Cover

♥Google+ Followers ♥

Happy Moment

Happy Moment
Love u More than u love me

Qudut & Anum

Qudut & Anum

✿YANG RAJIN KOMEN✿

♥ Peminat Anum♥

Labels

Follow Us @ anumkhairil.blogspot.my/