Campaigns

Dec 24, 2014

Weekend XTVT Part II

Assalamualaikum semua
Hari ini nak sambung entry semalam
Ok nak tau berapa banyak ikan kami dapat..
Jom baca entry nie.
 Otw balik kami singgah satu gerai
 Tertarik ngan Cendol Santan Sawit
 So kami try la beli 2 bungkus Cendol
 Hubby try, dia bg komen biasa je, tawar sebab x de susu , 
dan santan agak x lemak
 Anum plak try, ye la tawar dan kurang lemak, x best la,, 
so x pe sebab x pernah try, lepas ini kami dah tau macam mana rasa Santan Sawit..
 Ok ini la hasil tangkapan kami selama 4 jam
Alhamdullilah.. Siakap & Jenahak
* Horeyy esok cuti... selamat bercuti semua*
Share:

30 comments:

  1. saya xpenah makan lg cendol sawit...

    selamat bercuti anum

    ReplyDelete
    Replies
    1. ok la bg anum x sedap sangat sebab x lemak
      tq

      Delete
  2. haha.. hana penah jugak dengar santan sawit ni. Biasala kita yang sihat tu x sedap.. Nak santan kelapa juga lagi best..

    ReplyDelete
  3. ari tu penah try cendol santan sawit bleh la manis maybe org tu buat cair sgt kot

    ReplyDelete
  4. ala kan haus dahaga terus ..bab ikan mama beli kemarin dah goreng makan hehehe..cantik gambar2 berbicara ya Num..bagus promot minum minuman tempatan..

    ReplyDelete
  5. mesti bagus ni bole ganti santan kelapa sedia ada sekarang...

    ReplyDelete
  6. wow..cendol///lama tak minum cendol/..akak suka cendol pulut..

    ReplyDelete
    Replies
    1. kalau kat sini yang jual cendol tu mamak2 je.kalau silap beli terbeli kat india..kena pandai pilih tempat la..

      Delete
  7. beznye pekena dgn cendol. byk ikan yg anum n hb dpt. tahniah. rezeki tu. sedap klo buat ikan bakar. ikan fresh tuuu

    ReplyDelete
  8. Hurm , tawar ye. Xpernah rasa. Tapi pergh banyak gila hasil tangkapan. Kenyang!!!

    ReplyDelete
  9. datang lagi sekali..cendol ni sedap ada perasa santan kelapa..

    ReplyDelete
  10. Huhuhu... jeLos... byknYa hasil tangkapan anum..

    ReplyDelete
  11. macam menarik je cendol santan sawit tu

    ReplyDelete
  12. slurpppp... saya mmg hantoo cendol.. tawar ke? alahai, tgk cam pekat je gula, santan tuu, heee~

    ReplyDelete
  13. blk sekola rajin gak beli cendol sawit ni, sedap gak ;)

    ReplyDelete

Suka tak dengan N3 saya, kalau suka dan rasa terhibur boleh la tinggalkan komen anda.. Terima kasih

♥Google+ Followers ♥

Happy Moment

Happy Moment
Love u More than u love me

Qudut & Anum

Qudut & Anum