Campaigns

Dec 5, 2014

Sekitar Majlis Ijab & Qabul

Assalamualaikum semua
SEkejap je dah masuk hari jumaat utk minggu pertama bulan 12 kan
Ok la hari ini Anum nak up entry majlis perkahwinan pakcik hubby Anum
Jom kita tgk sekitar majlis akad nikah beliau 
 Alhamdullilah Anum dan hubby selamat sampai di Sik Kedah  pada pagi jumaat
 Ready untuk ke rumah pengantin perempuan untuk majlis akad nikah
  Nie la uncle my hubby.. nama je uncle umur beza setahun je.haha
 Sekitar majlis akad nikah uncle.. muka uncle ada takut skit.. haha
 Ateh ini adalah akak kepada uncle hubby
 Hafal lain sampai sini jadi lain so kena tulis la kan..
  Masa test ok.. ada senyum haha
 Alhamdullilah semuanya berjalan dengan lancar
  Comel kan makcik hubby (pengantin perempuan) muda2 dah kena panggil makcik ya.. jangan marah, gurau2 je
 Selesai semua jom kita bergambar la plak
 Kami doakan kalian akan berbahagi hingga ke anak cucu
 Big smile from us......
  Tahniah2, pasangan yang sangat sepadan.. comel gitu
Last gambar sebelum balik berehat di Home stay.. esoknya majlis persandingan plak.. boleh tahan penat gak la sebab kami sampai dalam jam 2ptg jumaat lepas asar akad nikah esok nak sanding plak..
Jom kita balik tido..hahaha

Share:

35 comments:

  1. comel anum..cantik pasangan pengantin

    ReplyDelete
  2. assalamualaikum anum
    tahniah kat pasangan tu...cantik semua gambar

    ReplyDelete
  3. amboi diapun nak pakai baju putih gak yerk...

    ReplyDelete
  4. alhamdulilah semuanya berjln lancar..

    ckp pasal sik, pernah peg sana sek.. umah member

    ReplyDelete
  5. Blogwalking sini dari segmen kak Mia :)

    ReplyDelete
  6. selamat pengantin baru... comel2 belaka...

    p/s : Salam. Terima kasih sudi join Segmen Nak URL Blog #11. (^_^). Blog ini telah tersenarai di http://www.mialiana.com/2014/12/senarai-url-blog-11.html

    ReplyDelete
  7. Selamat pengantin baru.. tahniah di ucap kepada kedua mempelai.....

    http://www.mieranadhirah.com

    ReplyDelete
  8. Asalam..num selamat pengantin baru buat pasangan ya..ingatkan siapa nikah lagi sebeb anum pun pakai lawa ..imposible kan...ok moga mereka bahagia

    ReplyDelete
  9. Tahniah pada pengantin. Moga berkekalan hingga ke syurga :)

    ReplyDelete
  10. Alhamdulillah... Selamat pengantin bru...

    Psst: Salam ziarah dari blog mialiana.com... Keep blogging and have a nice day... (^_^)

    ReplyDelete
  11. Salam ziarah dari blog mialiana.com

    Selamat pengantin baru..jemput singgah ke blog saya jugak ye ..
    http://zanahassan-zana.blogspot.com/

    ReplyDelete
  12. Friends: thanks sudi singgah blog anum

    ReplyDelete
  13. Oooo kat Kedah....mmg penat tu...
    Cantik lagi baju Anum

    ReplyDelete
  14. eh, rendah pula namum dalam gambar ni =)

    ReplyDelete
  15. putih berseri baju mereka ya i like

    ReplyDelete
  16. Comelnyer pengantin perempuan. Psstt..pengantin lama lagilaa berseri2.

    ReplyDelete

Suka tak dengan N3 saya, kalau suka dan rasa terhibur boleh la tinggalkan komen anda.. Terima kasih

♥Google+ Followers ♥

Happy Moment

Happy Moment
Love u More than u love me

Qudut & Anum

Qudut & Anum