Campaigns

Dec 4, 2014

NST Auto Show#4

Assalamualaikum semua
Apa khabar semua? dah sarapan?
macam biasa la Anum nak habiskan entry NST lagi 
 Setelah puas pusing2 kat motor jom kita tgk kereta plak
 Smart kan kereta formula one
 Terbaik la design dia.. rendah je anum bayangkan macam mana la diaorg bawak laju2 nie
 yang ini sangat awesome kan
 Hubby suka kalau yang nie, terbaik katanya
 Ok ini kereta terbaru Subaru
 Memang cantik giler tau...x pe simpan angan2 mana tau jadi kenyataan kan.. lupa nak bagi tahu semasa event nie anda semua boleh test drive tau semua jenis kereta yang di pamerkan
 Yang nie plak kalau rasa dah terlebih duit bleh la beli
Bak kata orang apa kereta kedekut.. haha ok la nak sambung keja sambung esok plak byeeeeeee

Share:

34 comments:

  1. wow! kalau dapat sebiji subaru tu best!

    ReplyDelete
  2. Haah rendhhh jaaa... cmne leh laju...hebat

    ReplyDelete
  3. smart betul subaru tu..kalau dapat untunglah..yg kereta comel kecik tu memang kedekutlah naik sorang..

    ReplyDelete
  4. bestnya anum
    akak suka tengok
    dapat naik lagi best ^_^

    ReplyDelete
  5. salam kenal dan singgah2...
    wah kalau bwk si bongsu akak mesti seronok.

    ReplyDelete
  6. Yang last sekali tu la yang siti nurhaliza nak beli tu..

    ReplyDelete
  7. Subaru tu berapa rege, Anum?
    Mesti mahal,kan?
    Bawak berdesup.

    ReplyDelete
  8. Asalam..huuuu!!! kalau dapat gempak sekampung lah Num..nak beli ke tu, macam nak beli ja kan..hehhee siap tak nak kalau ada rezeki...

    ReplyDelete
  9. Wowww.... Anum ini memang terer... lahh... apa lagi cepatlah ambik salah sebuah (yang paling berkenan).... hehehehe

    www.mieranadhirah.com

    ReplyDelete
  10. Tihara,Qaseh,Nza,Diana,Nur,Cikgu & Miera: insyaallah ada rezeki memang amik

    ReplyDelete
  11. nak satu.. oh memang beranganler kalau akakni ha...

    ReplyDelete
  12. Kereta last sekali tu hybrid ke?

    Salam singgah dari segmen kak mialiana

    done following

    http://fadzirazak.blogspot.com/

    ReplyDelete
  13. tengok pameran kereta memang best

    ReplyDelete

Suka tak dengan N3 saya, kalau suka dan rasa terhibur boleh la tinggalkan komen anda.. Terima kasih

♥Google+ Followers ♥

Happy Moment

Happy Moment
Love u More than u love me

Qudut & Anum

Qudut & Anum