Campaigns

Dec 3, 2014

# Happy # hobby

NST Auto Show#3

Assalamualaikum semua
Hari ini agak bz sedikit
so Anum dengan laju2 nak up entry nie
 Lepas habis jalan2 booth Ducati kita pusing2 tgk Booth lain plak ek
 Dekat sini pun ada jual semua accessories motor
 Singgah booth Vespa plak.. sangat Awesome scooter nie
 Yang nie dah more to moden design kan 
Kalau vespa nie anum x minat design2 baru nie, Anum prefer design yang lama dia, sebab nampak sangat klasik, Anum pun ada sebiji vespa design lama.. Banyak berjasa pada Anum..
Nak Anum belanja satu gambar Vespa Anum.. hehe sayang sangat vespa nie.. sekarang jarang guna sebab terlalu bz x sempat nak join event geng vespa..

30 comments:

  1. Asalamuaalikum Num..Etuza linkkan ya di bahagian AMAZING..
    Paling Etuza gemar yang bloglist IKIN GRATIFY YA.. nanti pasti akan Etuza masukkan ke group tu

    ReplyDelete
  2. smart la anum ngan vespa tu...gojes

    ReplyDelete
  3. selamat pagi Anum.. cunnye vespa tu

    ReplyDelete
  4. Anum pandai bawak motor rupanya...tak sangka tau!

    ReplyDelete
  5. oh Anum budak vespa ek, cute lah! sesuai gitu... ape2 pun hati2 tau bervespa...

    ReplyDelete
  6. baru tau dari fienaz anum pon dulu lepak2 bb gak eh ehhehee tak sempat jumpa kita ;)

    ReplyDelete
  7. memang cantik vespa kuning tu anum..anda berdua nampak secocok bersama..ekekke

    ReplyDelete
  8. jarang dah nak nampak vespa depan mata

    ReplyDelete
  9. comelnya vespa tu..ade warna pink lagi comel.hihi

    ReplyDelete
  10. Asalam wow!! hebatnya menunggang motor hebat vespa..terbaik lah..pun gitu pandu hati2 ..biar stylo..jangan merempit hehee

    ReplyDelete
  11. dulu abg ada vespa..perut vespa buncit tgh2...

    ReplyDelete
  12. wow bestnya ada vespa....

    memang slalu join geng vespa ka?

    ReplyDelete
  13. ingat zaman dulu naik vespa =)
    klasik betul rasanya

    ReplyDelete

Suka tak dengan N3 saya, kalau suka dan rasa terhibur boleh la tinggalkan komen anda.. Terima kasih

Don't Judge A Book By Its Cover

♥Google+ Followers ♥

Happy Moment

Happy Moment
Love u More than u love me

Qudut & Anum

Qudut & Anum

✿YANG RAJIN KOMEN✿

♥ Peminat Anum♥

Labels

Follow Us @ anumkhairil.blogspot.my/