Campaigns

Dec 2, 2014

NST Auto Show#2

Assalamualaikum semua
Sekejap masa berlalu 
hari ini dah masuk hari kedua bulan disember kan..
Ok back to my entry nak sambung lagi entry NST
 Jom kita ke booth Ducati
 Yeeeeeeeeeeeeee ini la motor idaman Anum sebenarnya
  Ducati memang terbaik la design yang sangat garang
 Perghhhhhhhhh mampu tengok je la (sambil berangan-angan kan)
Hahah amacam sesuai x kalau Anum naik motor nie.. hahaha berangan je lebih
ok la nak sambung kerja esok kita sambung lagi ya
Share:

23 comments:

  1. En.husband slalu klu drive kete kat highway...nampak moto besar2 lalu.. mesti ckp..nak beli moto tuh la..moto tu la...hihihi...

    ReplyDelete
  2. smlm kawasaki, hari nie ducati plk yer sis

    ReplyDelete
  3. amboi sempat lagi melaram dengan ducati

    ReplyDelete
  4. Ada gaya la anum./.ambik la satu.hehhe

    ReplyDelete
  5. Idzwa, Nieyl,Azrin,Mar,Shalimar, Nurul & Diana: insyaallah pasang impian dulu haha

    ReplyDelete
  6. Pencinta motor mmg suka nikan Num

    ReplyDelete
  7. oh Hanum, brangan takpe, mane tau leh jadi kenyataan kan...

    ReplyDelete
  8. motor atas sekali tu sama la motor satria baja hitam hehehe

    ReplyDelete
  9. husband mesti suka kalau pergi sini cuci mata tengok motor² besar ni

    ReplyDelete
  10. Azhafizah: best cuci mata la n pasang impian

    ReplyDelete
  11. boringlah klu knor...kaku jer semua..hihi

    ReplyDelete
  12. Fuyoooo..... best giler..... bila nak ambik satu...

    http://www.mieranadhirah.com

    ReplyDelete

Suka tak dengan N3 saya, kalau suka dan rasa terhibur boleh la tinggalkan komen anda.. Terima kasih

Socialize

♥Google+ Followers ♥

Happy Moment

Happy Moment
Love u More than u love me

Qudut & Anum

Qudut & Anum

Labels