Campaigns

Dec 1, 2014

NST Auto Show#1

Assalamualaikum semua
Selamat pagi
Hari ini rasa tenang datang kerja ye la sebab cuti sekolah kan
Ok hari ini Anum nak up entry NST
Nak tau apa event NST jom terjah
The New Straits Times Autoshow memasuki tahun kelima dan terus membina atas motif yg baru sebagai saluran kepada orang awam dan bakal pembeli kereta. Tahun ini pameran ini kembali sekali lagi bertempat di  Matrade Pameran dan Konvensyen Centre di Kuala Lumpur dalam tempoh 14-16 November hujung minggu.

Ok disebabkan memang tiap2 tahun buat kat Matrade, so sebagai staff di sini Anum amik peluang la
 Tempat pertama yang kami terjah comfirm la motor kan
  Macam-macam jenis motor dekat sini yang anda boleh lihat.
 Ini la idaman Anum, insyaallah akan tercapai skit masa lagi, 
angan2 nak Ducati tapi kalau aku kaya.. (hahahaha) nyanyi jap
 Hubby x habis2 nak bergambar ngan motor nie (sebenarnya lebih kepada model ni haha)
 Habis melwat booth Kawasaki kita ke booth lain plak
Yang nie pun smart gak, harga memang puluh2 ribu la kan.. 
Insyaallah kalau dah ada niat tue kan boleh tercapai
Ok jom kita ke booth lain plak
*thanks pada yang sudi singgah ya, anum bercuti hari ini, 
insyaallah esok anum BW blog korang ya..*
Share:

21 comments:

  1. Tayang motor ke tayang model, kan?...

    ReplyDelete
  2. wah ! nampak kat encik suami CN ni tak tahu ler mcm mana, dia mmg suka moto2 mcm ni ;)

    Jemput join segmen CN yer ..

    http://www.cekgunorazimah.com/2014/11/segmen-bloglist-januari-2015-by-cn.html

    ReplyDelete
  3. nampaknya suami isteri minat motor ni.

    ReplyDelete
  4. Hanum, suke motor ek... hehehe.. nampak smart je dok atas moto tu anum, leh jadi model motor ni anum, heeee~

    ReplyDelete
  5. anum...best la opis anum ni...mcm2 pameran ada...suka tgk motor kuasa tinggi ni...syokkk

    ReplyDelete
  6. Emma & Julia: office anum biasa je
    tp sebab ada hall so banyak yang menyewa adakan event kat sini

    ReplyDelete
  7. saya suka tengok juga moto besa ni
    tapi nak ride, seram!

    ReplyDelete
  8. Replies
    1. hehe biasa memang modelnya seksi kalau utk kenderaan kan

      Delete

Suka tak dengan N3 saya, kalau suka dan rasa terhibur boleh la tinggalkan komen anda.. Terima kasih

♥Google+ Followers ♥

Happy Moment

Happy Moment
Love u More than u love me

Qudut & Anum

Qudut & Anum