Campaigns

Dec 22, 2014

# family # Holiday

Mini Waterpark Kubang Gajah @ Temerloh Part III

Assalamualaikum semua
setelah penat bermain air
jom la kita balik ek
 Selepas selesai tukar baju kita bergambar jap 
 Di hadapan pintu keluar
  Nampak x dah gelap skit mana x nya main air je hampir 3 jam
 hahaha wajah ceria tapi perut lapar nie
 Ok anak2 buah yang kelaparan
Ok last pict , dah jom kita pergi makan ya.. overall mini waterpark ini sangat ok sesuai utk family yang ada anak2 tue..harga masuk pun x mahal kira ok la.. Bangga jap jd anak temerloh.. haha
bukan sekadar glamour ngan Ikan Patin skrg dah ada Mini Waterpark... 

36 comments:

  1. Bila berendam, perut mesti jadi lapar... :)

    ReplyDelete
  2. singgah pagi sini ;)
    wahh temerloh dh ade mini waterpark la..

    ReplyDelete
  3. terbaik anum bersiaran dengan anak-anak buah..seronok tul diorang tu kan

    ReplyDelete
  4. best 3x main air
    dulu pegi kat waterpark gambang jew ;)

    ReplyDelete
  5. walaupun mini je tapi puas hati..tu yang bagus nya..kan??

    ReplyDelete
  6. hari tu suami dapat free pass masuk waterworld yang kat i-city..tapi tak gi pun sebab takde budak2 nak bawak...huhu..kalo de budak, mesti best kan bawak gi taman tema air macam ni..

    ReplyDelete
    Replies
    1. tapi kalau ict tue memang sesuai ngan org dewasa
      anum pun pergi game banyak gak

      Delete
  7. Cerianya... loving couple! in shaa Allah :))

    ReplyDelete
  8. Anum, masuk sini rm brape tiket? kat johor ni pun ada a few tempat mcm gini tapi rm20++ gak. My fren ckp bagus g gambang lagi puas hati dengan harga tiket dia.

    ReplyDelete
    Replies
    1. kalau yang nie murah je dewasa rm8 sebab tempat pun kecik je.. gambang memang terbaik la

      Delete
  9. walaupun mini waterpark jer tapi nampak menarik la anum..=D

    ReplyDelete
  10. Owh..ramai askar2 kat tepi ea.
    Mesti semua pun kelaparan jugak kan?

    ReplyDelete
  11. at least ade jugak walaupun mini je kan..pun seronok :)

    ReplyDelete

Suka tak dengan N3 saya, kalau suka dan rasa terhibur boleh la tinggalkan komen anda.. Terima kasih

Don't Judge A Book By Its Cover

♥Google+ Followers ♥

Happy Moment

Happy Moment
Love u More than u love me

Qudut & Anum

Qudut & Anum

✿YANG RAJIN KOMEN✿

♥ Peminat Anum♥

Labels

Follow Us @ anumkhairil.blogspot.my/