Campaigns

Dec 19, 2014

# family # Holiday

Mini Waterpark Kubang Gajah @ Temerloh Part II

Assalamualaikum
Ok Anum nak sambung entry mandi manda
Jom kita masuk dalam ek
 Ok last pict sebelum berseronok..haha
  Tengok gelagat hubby melayan anak buah
 Si kecil nie bawah awasan hubby nie.. ayahnya x mo mandi haha
 Happynya dia main air.. syok sangat
 Tengok la si Along dan A.Tam nie.. x ingat dah
 Jom layan je la gambar2 kami ya
 Smile.... happy untuk anak2 buah nie,,
 Boleh tahan la park nie,. ada la kemajuan kat Temerloh utk xtvt family kan
 Ok la berbaloi dengan bayarannya, macam biasa la kalau park2 cm nie makanan luar memang x leh bawak masuk kan.. makanan dalam ini agak mahal la. kami x makan pun 
 Happy tengok anak2 buah mandi manda
 Si kecil nie memang hero.. sampai nak ajak naik x mo dia
 Uda yang sangat berani.. hehe
Last pict.. dah2 lebih kurang 3 jam gak la melayan budak2 nie mandi.. semua dah kesejukan
Jom tukar baju, cari makanan kat luar plak.. 

28 comments:

  1. wow!!! terbaik..mandi manda..menarik

    ReplyDelete
  2. mak budak pun suka anum mandi manda ni.. kalah budak2, heee...

    ReplyDelete
  3. budak2 mmg enjoy main air tak tempat macam ni, 3 jam tu kira minimum la tu..hehe

    ReplyDelete
  4. bsetnya..biasa la kn tmpt mcm ni mmng mahal pon makanannye..

    ReplyDelete
  5. Anum guna kamera apa ye..gambar cantik..:)

    ReplyDelete
  6. bestnya...lama tak bawak anak mandi manda,..yg bestnya tempat anum pegi ni banyakkan mainan boleh bawak masuk dalam air..hihi..


    selalunya pelampung je

    ReplyDelete
  7. bestnye..wlupun mini tp nmpk mcm bsr jgk..ok la klu bwk budak2 mandi kan..

    ReplyDelete
  8. Rajin si uncle layan anak-anak buah.
    Sekarang layan anak buah, nanti layan anak-anak. Hehe.

    ReplyDelete

Suka tak dengan N3 saya, kalau suka dan rasa terhibur boleh la tinggalkan komen anda.. Terima kasih

Don't Judge A Book By Its Cover

♥Google+ Followers ♥

Happy Moment

Happy Moment
Love u More than u love me

Qudut & Anum

Qudut & Anum

✿YANG RAJIN KOMEN✿

♥ Peminat Anum♥

Labels

Follow Us @ anumkhairil.blogspot.my/