Campaigns

Dec 18, 2014

Mini Waterpark Kubang Gajah @ Temerloh Part I

Assalamualaikum semua
Hari ini Anum nak share cerita mengenai 
Mini Waterpark Kubang Gajah @ Temerloh
ya ya ya kampung Anum
cerita nie awal bulan hari tue Anum balik kampung
kebetulan cuti sekolah kan, so try la apa yang best 
   Ini la sebahagian anak buah Anum, wajib bergambar dekat pintu masuk
 Wajah anak2 yang happy ... 
x sabar nak masuk nie ajak bergambar pun buat muka masam
 Along & A.Tam.. x sabar la tue
 Cantik kan entrance dia.. Anum suka , utk makluman Owner Melayu ni
 Sebab tue ciri2 kemelayuan kat entrance nie...
Seronok2 tiket jangan lupa beli tau
Utk Kanak bawah 16 &Dewasa RM8 seorang
Kanak2 3 tahun ke bawah percuma...
nanti kita sambung ek apa ada kat dalam nie..
* Pada yang sudi singgah blog Anum terima kasih banyak2
Hari ini Anum Bz sangat sampai x sempat nak singgah blog, 
Maafkan Anum ya, insyaallah esok Anum singgah rumah korang ya..*
Share:

31 comments:

  1. wah menarik, baru tau ni, pandai anak buah anum, berposing di entrance baru bole mula explore :)

    ReplyDelete
  2. Replies
    1. terima kasih sudi singgah, hari ini Anum Bz sangat2
      Insyaallah Anum buat kunjungan esok ya

      Delete
  3. meriah :))

    Jemput singgah BLOG saya. Ada tips dan peluang bisnes part time dan macam2 lagi :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih sudi singgah, hari ini Anum Bz sangat2
      Insyaallah Anum buat kunjungan esok ya

      Delete
  4. Bangga baca bila anum kata owner nya melayu.. tak sabar pulak tengok didalam tu pulak :)

    Tq follow blog akak ye.. akak dah lama follow blog anum, dari anum belum kahwin smpi anum dah kahwin.. akak baca cerita anum.. kekadang jer akak komen.. selalu baca jer :)

    ReplyDelete
  5. suka la budak2 tu..bukan budak2 je akak yang mak2 pun suka..heheh

    ReplyDelete
  6. wah cantik sangat menarik..sekali..

    ReplyDelete
  7. pintu masuk ja pun dah unik sangat..warna warni

    ReplyDelete
  8. pintu masuk ja pun dah unik sangat..warna warni

    ReplyDelete
  9. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  10. minta maaf Etuza tak sengaja..komen ulang2 tu tak faham kenapa..terklik duble ke apa...

    ReplyDelete
  11. bestnye gi ramai2 ngan family..tiket masuk pun murah je..ok la..

    ReplyDelete

Suka tak dengan N3 saya, kalau suka dan rasa terhibur boleh la tinggalkan komen anda.. Terima kasih

♥Google+ Followers ♥

Happy Moment

Happy Moment
Love u More than u love me

Qudut & Anum

Qudut & Anum