Campaigns

Dec 12, 2014

Holiday @ Sik Kedah 2014 Part IV

Assalamualaikum semua
Cepat rasa masa berlalu
sedar x sedar dah jumaat kan
Kami meneruskan perjalanan pulang ke KL
 Perjalanan pulang kami singgah di Kuala Kangsar 
 Apa yang best sudah semestinya laksa
 Memang menyekat rasanya... Hubby bersama geng KSR
Kalau dah singgah sini wajib tapau sebab rasanya sangat sedap.. bleh bawak mimpi tau
My order .. terbaik sedap sangat2
Jemput makan semua
Sebelum pulang bergambar bersama abg otai geng KSR, ini la untungnya bila kita join group2 nie pergi mana2 ada je kawan kan.. Ok jom balik KL.. habis sudah entry Sik, Kedah
Happy weekend semua
Share:

48 comments:

  1. wahhhh..nampak sedaplah laksa tu, nampak kuahnya pekat je..

    ReplyDelete
  2. As'salam ..waduh..nampak makanan ..sedap di blog anum..selamat menjamu selera

    ReplyDelete
  3. Mcm sedap je Anum punya tuu...harga pon murah.

    ReplyDelete
  4. Akak pun baru balik dari Kuala Langsar. Makan laksa di medan laksa, tapi agak kurang sesuai dengan kami.

    ReplyDelete
  5. Anum, best yer laksa tu...siap ada telur goreng haaaa kagum betul

    ReplyDelete
    Replies
    1. sedap sangat kena cuba kalau sampai kuala

      Delete
  6. sedapnya laksa...
    kesukaan saya. pantang tengok tu.. :)

    ReplyDelete
  7. kat sik pun ada laksa sedap jugak ^_^
    saya lambat perasan entry pasal bercuti kat sik -_-
    rugi nyaaaaaaaaa

    ReplyDelete
  8. siap ade telo goreng ke tu huihh sedapp nye

    ReplyDelete
  9. Telur dadar rangup tu yang membuatkan laksa tu menjadi semakin sedap.
    Lapar bila dah malam-malam ni tengok entri makan-makan.

    ReplyDelete
    Replies
    1. betul2 dengan adanya telur bertambah sedap

      Delete
  10. alahai sedapnya laksa..... my feberet tu. nyum nyum

    ReplyDelete
  11. laksa tu dekat sayong kan sis?
    laksa telur mata.

    betul tu.

    cikabe saya org kuala kangsar. hii

    ReplyDelete
  12. Wow..laksa...jauhnya tmpat nak terjah...masuk dapur buat sendiri jelah..

    Hihihii

    ReplyDelete
  13. tak pernah mkn laksa yg ada telur digoreng mcm tu lagi...mesti sedap kan Anum...

    ReplyDelete
  14. bestnya tengok laksa...huhuhu..tulah first time ni tengok laksa ada telur goreng mcm tu..biasa kan yg rebus ja..

    ReplyDelete
  15. Laksa ngan telur goreng ke tu Num?

    ReplyDelete
  16. wow menyengat mendidih dah perut tgk laksa

    ReplyDelete
  17. nampak macam sedap ja laksa dia

    ReplyDelete
  18. Bestnyer Anum.. nampak sedap....huhuhu

    http://www.mieranadhirah.com

    ReplyDelete
  19. oh gi jalan jalan yer :) sedap aih laksa!

    ReplyDelete
  20. banyak betul hidangan semangkuk laksa tu..memang puas makan

    ReplyDelete
  21. first time tengok laksa makan ngn telur goreng ! mmg canggih ! hehe

    ReplyDelete

Suka tak dengan N3 saya, kalau suka dan rasa terhibur boleh la tinggalkan komen anda.. Terima kasih

♥Google+ Followers ♥

Happy Moment

Happy Moment
Love u More than u love me

Qudut & Anum

Qudut & Anum