Campaigns

Dec 11, 2014

Holiday @ Sik Kedah 2014 Part III

Assalamualaikum semua
Jom update apa yang ada dekat ladang anggur nie
 Smile make me happy
 best kan kalau dapat petik nie.. terus masuk mulut
 di kawasan nie ada banyak jenis anggur, yang anum pengang nie anggur hijau 
 ada cafe gak , bleh la kalau nak makan aiskrim anggur n juice anggur
 tempat anak2 nak main pun ada
 playground utk tarik minat kanak2, great idea
 belakang kawasan nie ada tasik
 untuk makluman tasik ini boleh memancing , ada bayaran utk memancing dan berkhemah
 smile.. gambar membelakangkan sun
 kawasan sekitar cafe
 nampak x belakang ada apa
  Jom kita serbu la
 Anum n hubby memang pengumpul FM
 Buah yang sangat fresh kami amik 2 jenis nak cuba
 Bukan setakat buah shj malah anggur produk kecantikan daripada anggur pun ada
sangat kagum,, good job utk mereka yang menghasilkan produk nie.. ok hari dah lewat kami nak bergerak pulang ke kl plak... nanti sambung ya
Share:

40 comments:

  1. As'salam..banyak berjalan luas pandangan..ha kan dapat oleh-oleh dah. Bahagia kalian berdua..alhamdulillah, hargailah keindahan share kan kepada teman blogger ...sangat ceria..gambar terang ...tema ni " makanlah buah-buahan yang fresh ha sihat"

    ReplyDelete
  2. banyak ya tempat menarik di Kedah..kedah jelapang padi..entry hari tu dekat pemandangan sawah padi..huuu!! lawa ..kirim salam dengan bro Khairil ya

    ReplyDelete
  3. cantik2 tak sangka kat Sik cantik macam tu. thnx for sharing anum.

    ReplyDelete
  4. Anummmm.. jue ni nama jer orang kedah tau... sik pun tak sampai lagi.. tempat ni lagilah tak sampai dengar jer.. huhuhuhu

    ReplyDelete
  5. banyak dah upgrade tempat ni...dulu playground semua tak de...huhuhuhu

    ReplyDelete
  6. bagus la tempat ni, kawasan pun nampak luas :)

    ReplyDelete
  7. Bestnya..
    tp dpt pgg jela sbb xleh petik anggur tu.
    Huhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. heheh best sebab bila dapat pengang sendiri tue rasa macam x tau nak ckp teruja mcm mane

      Delete
  8. Plan nk pergi juga baru ni... Tapi x kesampaian... Hehe... Tggu len kali balik kg lagi... Insha Allah..

    ReplyDelete
  9. Salam Anum ..Kak Lya singgah sini dan Follow jugak .. Wahh seronoknyerrr Bercuti ...Best kan dapat bbercuti kat tempat orang ..Mesti seronok dan gembira ... Selamat menikmati percutian yang indah ..........

    ReplyDelete
  10. wow kena balik duk kedah bnyk tempat belum pusing lagi hahhaaa

    ReplyDelete
  11. Ada ladang anggur rupanya kat sana yer...

    ReplyDelete
  12. dulu nak masuk kat area cafe, area bay memancing tu tak kena duit tau. masuk freeeee ja
    tp mgkin sebab ramai org g sana, kena la duit berbayar :D

    ReplyDelete
  13. menarik kan.selalu dgr starwberi skrg anggur pulak. hi hi u

    ReplyDelete
  14. Cantik baju terqoise sedondon Anum tu

    ReplyDelete
  15. wah dah sampai sana yer. Ros yang orang Kedah pun belum sampai lagi. hihi

    ReplyDelete
  16. macam macam ada kat sini ye..rugi kalau tak singgah

    ReplyDelete
  17. ramai rakan blogger cerita tentang tempat ni, best nyer ! seronok le dapat petik anggur terus makan kn? hehe

    ReplyDelete

Suka tak dengan N3 saya, kalau suka dan rasa terhibur boleh la tinggalkan komen anda.. Terima kasih

♥Google+ Followers ♥

Happy Moment

Happy Moment
Love u More than u love me

Qudut & Anum

Qudut & Anum