Campaigns

Dec 9, 2014

# Holiday # Holiday 2014#5

Holiday @ Sik Kedah 2014 Part I

Assalamualaikum semua
Hari ini nak up entry laju2 
sebab Anum ada training 2 hari ni
Sambung entry semalam selepas selesai majlis persandingan 
Anum dan hubby jalan2 sekitar sik
 Snap gambar nie masa perjalanan menuju ke Sik Kedah
 Indahnya view
 Terpegun dengan kecantikan alam

Kami bergerak ke Sik pagi2 so x banyak kereta

Jalan pun lengang, suka2
 Sampai2 kita stop kat sawah utk snap picture
 Cantiknya berlatar belakangkan gunung
 Indah kan pagi2 kat sini , cuaca sejuk2 cm tue
 Hubby pun nak join 
 Alhamdullilah kami selamat sampai di Sik, Kedah
 Layan je la gambar2 kami nie
 Last pict , ok jom teruskan perjalanan.. nak tau ke mana nanti kita sambung entry ya
Bye2.. Thanks pada yang singgah, nanti Anum BW ek,

35 comments:

  1. Asalam wah..hebat pemandangan sawah padi yang indah sekali ..Pandai ke tanam padi ni hehehe..cantik pemandangan..

    ReplyDelete
  2. Asalam wah..hebat pemandangan sawah padi yang indah sekali ..Pandai ke tanam padi ni hehehe..cantik pemandangan..

    ReplyDelete
  3. Asalam wah..hebat pemandangan sawah padi yang indah sekali ..Pandai ke tanam padi ni hehehe..cantik pemandangan..

    ReplyDelete
  4. Asalam ..wah sangat cantik View ya..pandai ke tanam padi..menarik tu num..tahnia ya dapat melihat keindahan alam...

    ReplyDelete
  5. Asalam ..ada masalah W Verty ya..banyak kali nak drop komen tak jelas code..inilah masalah tempat e=etuza sejak semalam ya...nak minta ubah ni ya Num..

    ReplyDelete
  6. alamak banyaknya drop komen ni sorry..
    sampaikan Asalam kepad suami ya

    ReplyDelete
  7. Etuza: sangat menarik baiklah anum dh smpkan salam pada my hubby :)

    ReplyDelete
  8. cantiknya sawah padi.tenang je memandang

    ReplyDelete
  9. subhanallah..cantiknya pemandangan..

    ReplyDelete
  10. Cantiknya view sawah padi yg menghijau dan gunung yg biru dgn kabus putih...

    ReplyDelete
  11. Sik memang cantik...sawah padi..gunung ganang..

    ReplyDelete
  12. pernah lalu dekat area..masa tu duk kalut nak pergi ke tasik beris..landang anggur

    ReplyDelete
  13. berlatarbelakangkan gunung jerai ,:)
    saya org pendang. hihi

    ReplyDelete
  14. Memang cantik Num...dengan kabusnya bagai...pergh! Masyaallah...

    ReplyDelete
  15. rindunyer dekat kampung di parit buntar ;)

    ReplyDelete

Suka tak dengan N3 saya, kalau suka dan rasa terhibur boleh la tinggalkan komen anda.. Terima kasih

Don't Judge A Book By Its Cover

♥Google+ Followers ♥

Happy Moment

Happy Moment
Love u More than u love me

Qudut & Anum

Qudut & Anum

✿YANG RAJIN KOMEN✿

♥ Peminat Anum♥

Labels

Follow Us @ anumkhairil.blogspot.my/