Campaigns

Dec 16, 2014

Gelagat Student PJJ

Assalamualaikum semua
Hari ini x tau nak update apa sebenarnya
So fikir2 last2 dapat idea just nak share
gambar2 gedik kami   
  Xtvt bergambar after presentation
   Nie la ahli kumpulan kami utk Sem ini

Minggu nie semua presentation  

Just enjoy je la ek.. haha
  Kalau agak2 boring dalam class nie la keja kami
 layan selfie je la
 Sebenarnya saje bergambar ngan kawan2 utm nie sebab Sem ini last da
 Lepas ini x tau la bila dapat jumpa mereka
   Happy sangat sepanjang 4 tahun bersama
 hahah yang ini lawak, dah last sem baru dapat kad diskaun pelajar
 Baby my friend cutenya
Bila la nak dapat baby sendiri kan.. doakan anum ya..

Share:

44 comments:

  1. semoga anum dikurniakan baby secepat yg mungkin..insyaAllah

    ReplyDelete
  2. semoga dikurniakan baby yg comey2 k..:)

    ReplyDelete
  3. COMEL BABY TU ANUM
    oo anum buat pjj kat utm erk. all the best. moga anum sukses nanti

    ReplyDelete
  4. cute nya baby..In syaa allah tak lama lagi giliran anum pula ada baby sendiri

    ReplyDelete
  5. brgmbr dh jd perkara normal bila tkade kerja..hihihi

    ReplyDelete
  6. moga rezeki anum sentiasa dimurahkan oleh allah swt. amin

    ReplyDelete
  7. gud luck anum! InsyaAllah coming soon timang bb sndri msti cute ikut muka mummy n daddy dia kan ;)

    ReplyDelete
  8. moga berjaya anum, best dgn kawan2 kan anum, baby is coming soon tu inshaAllah.

    ReplyDelete
  9. semoga maju jaya... wish u all the best

    ReplyDelete
  10. semoga Anum juga dikurniakan baby yg cute mcm tu..insya ALLAH..

    ReplyDelete
  11. dah final sem ni memang busy dengan presentation je la kan..good luck anum..
    moga ada rezeki baby untuk anum n husband..doakan fiza juga :)

    ReplyDelete
  12. sem ni last dah akk? goodluck yer :D muka hepi2 semua ni :D

    ReplyDelete
  13. amboiii bukan main posing lagi hehehe :)

    ReplyDelete
  14. InsyaAllah..ada rezeki anum nanti...

    ReplyDelete
  15. Akak buat pjj separuh jalan saja, jenis yang tak tahan stress, kawan2 seangkatan akak semua ada master, akak habuk je lebih, ... 1st degree je le buat tatapan kat frame... mungkin kena abiskan study dulj kot baru fikir tentang baby...

    ReplyDelete
  16. syioknyer jadi student.. .ituler akak rasakan masa duk belajartu.. walaupun sekejap tapi rasa seronok .. teringin nak amek lagi kursus pendek2 tapi tuler dah ada anak susah sikit.. komitmentu lebih banyak...mungkin habisjer anum belajar dah boleh der timang anak... akak doakan moga cepatlah sampai masa anum untuk berbadan dua...

    ReplyDelete
  17. sangat meriah ya ramai kawan anum..ok tahnia ya jagalah hatio mereka agar selalu indah kehidupan..inshaAllah

    ReplyDelete
  18. Doa+Usaha Ikhtiar dan Tawakal, InshaAllah Anum...

    ReplyDelete
  19. amin....insyaallah ade rezeki nanti.... kite dah xlarat nk smbung study dah...otak dah tepu..hihi

    ReplyDelete

Suka tak dengan N3 saya, kalau suka dan rasa terhibur boleh la tinggalkan komen anda.. Terima kasih

Socialize

♥Google+ Followers ♥

Happy Moment

Happy Moment
Love u More than u love me

Qudut & Anum

Qudut & Anum

Labels