Campaigns

Dec 15, 2014

Celebration For Mimi

Assalamualaikum semua
Hari ini Anum nak up entry
celebration intern kat unit Anum
Mimi.... i will miss u 
 Lunch time kami keluar bertiga (Geng satu Kepala)
  Makan dekat Nasi Ayam Man Cong Kam Gombak... si Mimi nie sangat menyukai Nasi Ayam, sebab tue kami pilih ke kedai nie.. 
 Balik ke office ada suprise utk Mimi... from our Unit 
BCB Team
 Kenangan bersama adik intern yang sangat best
 Rasa macam kejap je si Mimi nie dah last day
 Gift from Mimi to US...thanks dik sangat sedap
 Nie sambungan masa keluar tengahari, selepas melantak nasi ayam kami ke Publika utk teman si Mimi cari kek nak di adiahkan kepada pegawai Matrade.. 
 Comel kan si Mimi nie, kenal kejap je tapi rasa macam dah kenal 10 tahun rapatnya
 Selfie je la kalau dah keluar bertiga nie
Fatin & Me.. hehe thanks pada yang sudi singgah blog Anum.. Jom sambung keja
Share:

44 comments:

  1. alaa..nnt tinggal berdua ye anum.. takpe... teman skepala mmg slalunye sementara... tapi ikatan ukhwah takkan terputus sampai bila2 kan...kan... ceria uols...

    ReplyDelete
  2. mesti kerinduan semua nie...:)

    ReplyDelete
  3. As'salam mesti happy ramai kawan..seronok pun ada...

    ReplyDelete
  4. bestnyer... suka tengok gambar Anum yang sungguh riang bersama kawan2

    ReplyDelete
  5. bestnyer ade office mate cam gitu :)
    ceria jew semua nyer

    ReplyDelete
  6. seronok mimi bila dihargai mcm ni kan ..neway TQ ke blog KA even dah lama x menjenguk ke sini yer ..

    ReplyDelete
  7. salam kak anum....nk alamat boleh? nnt bile2 kite nak anta pape, senang :D

    email kite: siti.aisya.ibrahim@gmail.com :D

    ReplyDelete
  8. pertemuan dan perpisahan pasti ada dalam setiap perkenalan

    nampak sedap kek tu

    ReplyDelete
  9. yg datang silih berganti...namun persaahabatan yg terjalin pasti kekal berpanjangan....

    ReplyDelete
  10. sama la selera dia dengan akak..akak pun suka nasi ayam..heheh

    ReplyDelete
  11. telan air liur je nengok lauk tu anum
    lama dah x mkn nasi ayam. hmmm..nak order gak kat kedai nanti

    ReplyDelete
  12. ni paparan kemarin kan..hehehe Etuza ingat new updated..ok tunggu apakah paparan baru..Hanum

    ReplyDelete
  13. ni paparan kemarin kan..hehehe Etuza ingat new updated..ok tunggu apakah paparan baru..Hanum

    ReplyDelete
  14. Selamat petang :) lama tak singgah sini :) hihi

    ReplyDelete
  15. lama tu 10 tahun..setiap pertemuan ada perpisahan..all the best untuk mimi

    ReplyDelete
  16. kawan akk yang nama fatin tuh, muka macam senior kite kt sini...pelanduk 2 serupa agaknya yer.. :D akk keje dekat martrade yer? kita ade kenal dengan org nartrade yang dtg frankfurt arituh...tak ingat tapi name akk tuh... :D sape ek...

    ReplyDelete
    Replies
    1. ahah keja kat matrade, la ye ke.. ntah2 betul senior adik.. siape name yang kenal tue

      Delete

Suka tak dengan N3 saya, kalau suka dan rasa terhibur boleh la tinggalkan komen anda.. Terima kasih

Socialize

♥Google+ Followers ♥

Happy Moment

Happy Moment
Love u More than u love me

Qudut & Anum

Qudut & Anum

Labels