Campaigns

Dec 17, 2014

Wordless Wednesday #128

Assalamualaikum semua
Hari ini Bisu tanpa suara kan
Jom layan je la gambar2 
 Last week my mom datang KL.. so nie la rumah kakak sulung Anum
  Sempat lagi hubby anum nie..
  Selepas singgah rumah akak Anum, kami terus ke pesta Buah Putrajaya
 Malam kami makan sate kajang bersama abg n familynya
 Lama x jejak kaki ke sini.. makin ramai manusia
 Arissa relax je, alhamdullilah mood dia baik
 Nie bergambar sebelum masuk ke pesta buah
 Mood baby sangat cun
 Hubby try juice nangka
 Tgk la si baby pun nak gak.. tergelak kami macam pandai minum je
Last pic't from us... Rezeki abg anum banje makan sate kajang.. sedap2
*Sory Anum MC hari ini, pada yang sudi singgah terima kasih banyak2 ya*

Share:

24 comments:

  1. Salam kenal anum,

    Memang seronok bila dapat berjalan-jalan bersama keluarga ni.. masa ni lah ukhuwah semakin erat terjalin

    Akak follow #781 jemputlah ke blog kecik akak ye :)

    ReplyDelete
  2. best dapat gathering dgn family macam ni :)

    ReplyDelete
  3. sesekali outing ngan family...seronok...

    ReplyDelete
    Replies
    1. tue la happy dapat habiskan masa bersama family

      Delete
  4. Keluarga bahagia..ibu harap sihat ya..

    ReplyDelete
  5. kakak anum yang pakai tudung tu kan??tapi kenapa kakak lagi kecik dari adiknya.??hehhe

    ReplyDelete
  6. dengarnya festa buah tu dh mahal..x seperti sebelum2 ni

    ReplyDelete
  7. bila berjalan-jalan bawak baby ni, mmg harap sangat mood baby baik kan? hehe

    ReplyDelete

Suka tak dengan N3 saya, kalau suka dan rasa terhibur boleh la tinggalkan komen anda.. Terima kasih

♥Google+ Followers ♥

Happy Moment

Happy Moment
Love u More than u love me

Qudut & Anum

Qudut & Anum