Campaigns

Nov 20, 2014

SPONTANEOUS THURSDAY #95

Assalamualaikum semua
Apa yang anda buat pada date 11.11.2014 yang lepas..??
Selain daripada menjadi saksi pengisytiharan cinta adik-adik di bangku sekolah, agaknya apa lagi yang istimewa pada tarikh ni ya?
Shopping month
Siapa sempat bershopping pada date 11-11-2014 yang lepas, dengarnya banyak online outlet yang buat sale besar-besaran
Perempuan kan memang x leh dipisahkan dengan shopping..hehe

Share:

20 comments:

  1. as salam. wah! bestnya tgok video tu. abe kie follows here. tq. no 775.

    ReplyDelete
  2. Kretif. Tapi tak shopping pon sbb belum gaji.

    ReplyDelete
  3. shopping? owh tidak.. mmg tidak shoppinglh tgh2 bln gamaknye sis... hehe

    ReplyDelete
  4. Ni dah nak hujung memang akan pergi shopping lebih dari biasa.. rewards untuk diri sendiri.. ;)

    ReplyDelete
  5. hihi~betul sgt tuh...
    tapi perempuan pun pandai carik duit untuk shopping tau...hihihi :P

    ReplyDelete
  6. best shopping kalau tengah duit berkepuk-kepuk, hahaha

    ReplyDelete
  7. yang jualan 11-11 tu,terhad sangat barang nya..tak banyak pilihan dan banyak yang kurang menarik..:P

    ReplyDelete
  8. selamat petang anom!! buat apa tu? bz ya hari n ngemas di ofis

    ReplyDelete
  9. ala dah lupa la date tue buat apa.. hehehe

    ReplyDelete
  10. Nieyl,Hajar,Tihara,Diana,Intan, Azhafizah,Mrs & Nur: tue la waktu yang singkat tp gaji pun blum masuk masa tue

    ReplyDelete
  11. tahu pasal tu,
    tak tak sempat pun nak shopping...hehe

    ReplyDelete

Suka tak dengan N3 saya, kalau suka dan rasa terhibur boleh la tinggalkan komen anda.. Terima kasih

Socialize

♥Google+ Followers ♥

Happy Moment

Happy Moment
Love u More than u love me

Qudut & Anum

Qudut & Anum

Labels