Campaigns

Nov 3, 2014

# KSR TEAM # Reception K.Selangor

Reception Day K.Selangor # 9

Assalamualaikum semua
Cepatnya masa berlalu kan dah masuk bulan baru
Ok cepat2 nak update entry sebab hari ini sedikit bz
Sambungan dari entry lepas sepatutnya hari ni anum up entry shoot outdoor kan
tetapi memandangkan semasa kami berjalan nak ke kereta tiba2 geng2 motor sampai
Dengan hati yang gembira kami lambatkan shoot outdoor, ye la kawan2 datang dari jauh plak kan
Jom tgk gambar2 meraka bersama kami
Antara group KSR yang dari KL
Terima kasih sebba sudi datang ke majlis kami
Geng2 dari Ipoh lambat sampai, kebetulan ada weeding gak kat Ipoh
Terima kasih kerana sudi datang memeriahkan majlis kami
walaupun banyak dugaan diatas jalan raya korang tetap sampai
Korang memang best la, terharu sangat2
Big smile from group Ipoh
Gambar dengan motor mesti ada kan, baru la namanya geng motor.. hehe
Selesai bergambar dengan mereka kami terus ke luar untuk shoot outdoor, terima kasih x terhingga pada semua yang hadir ke majlis kami, alhamdullilah perjalanan pulang ke Ipoh selamat..

31 comments:

  1. seronokkan bila kawan dri jauh sudi dtg =)

    ReplyDelete
  2. tersenyum sorang2 akak tengok gambar ni..hehehe

    ReplyDelete
  3. Jazz, Hainom, Diana & Tihara: tq all

    ReplyDelete
  4. hamboiii. ramainya mat motor, kirim salam yg bujang satu. hahahahaha btw, tahniah again kak anum

    ReplyDelete
  5. kalau mereka sanggup datang dari jauh
    maka kehadiran mereka perlu dihargai =)
    molek sangat tangguh photo shot tu

    ReplyDelete
  6. Azhafizah,Miera,Shasha,Yana & Liya: thanks semua sudi singgah

    ReplyDelete
  7. wah warna warni dan meriahnya majlis resepsi anum!

    ReplyDelete
  8. Sekali lagi Tahniah. Gambar2 cantik betul ... jadi kenangan abadi ni ...

    ReplyDelete
  9. nampak meriah. moga dimurahkan rezeki u olls. moga bahagia berkekelan sampai anak cucu

    ReplyDelete
  10. wah.. anum geng motor yea? hee... kalau ada kengkawan nak beli helmet leh le mai kedai teman.. hehehehehehe.. helmet simpson kami jual.. insyaAllah akan datang AGV lak.. insyaAllah..

    ReplyDelete
  11. meriah sgt2 hope nnt wedding sha semeriah ini..amin2 hihih

    ReplyDelete

Suka tak dengan N3 saya, kalau suka dan rasa terhibur boleh la tinggalkan komen anda.. Terima kasih

Don't Judge A Book By Its Cover

♥Google+ Followers ♥

Happy Moment

Happy Moment
Love u More than u love me

Qudut & Anum

Qudut & Anum

✿YANG RAJIN KOMEN✿

♥ Peminat Anum♥

Labels

Follow Us @ anumkhairil.blogspot.my/