Campaigns

Nov 6, 2014

Reception Day K.Selangor # 12

Assalamualaikum semua
sedar x sedar dah masuk hari khamis kan
Entry my reception niemasih x habis2 kan
ada x yang x suka dan rasa muak ngan entry Anum.. haha
Jom tengok sekitar majlis berlangsung
antara menu yang disediakan
antara tetamu yang hadir
alhamdullilah majlis berjalan dengan lancar 
Geng rewang di sebalik tabir
geng2 perempuan pun ada...
suasana yang akan dikenang sampai bila2
geng basuh pingan,, terima kasih banyak2
ini antara kelebihan majlis kami, air macam2 pilihan
aiskrim malaysia pun ada, bkn kanak2 sahaja yang suka tau
bertambah ramai tetamu bila menjelang petang
 hai ibu mertuaku yang disayangi...
santai2 bila semua tetamu beransur pulang
ini je la gambar bersama ibu mertua dan ayah mertua, terkilan sebab x de gambar keluarga sebelah lelaki, ye la semua bz kan masa ajak bergambar..
Last pict utk majlis kami, sekiannnnnnnnnn.. berakhir la entry my resepsi, terima kasih pada semua yang sudi mengikuti entry anum nie..

Share:

38 comments:

  1. walaupun letih...bergotong royong...tp seronok,kan...

    ReplyDelete
  2. simpan jadi kenangan untk anak2 tgk nanti yer anum in shaa allah !

    ReplyDelete
  3. tahniah pada orang2 sebalik tabir kerana berjaya memeriahkan suasana dengan sama2 sepakat membawa berkat.

    ReplyDelete
  4. Menjadi kenangan..
    walaupun penat..tapi puas ati kan..:)

    ReplyDelete
  5. NM03 & Nieyl: alhamdullilah jutaan terima kasih

    ReplyDelete
  6. meriah nye resepi... best tu.. mesti tetamu puas hati.. berbaloi2...

    ReplyDelete
  7. cantik2 la gambar kawin anum.. kami kawin dulu takder gambar2 macam ni.. rasa mcm nak photoshoot plak.. tp perut mr hubby alahai dah boncet.. hahahha

    ReplyDelete
  8. Suriana & Jueliza: hehe ye la kan zaman semakin maju macam2 cara sekarang

    ReplyDelete
  9. meriah sangat majlis gotong royong macam ni...lama dah tak nampak kerja kawin yg ada majlis rewang mcm ni...alhamdulillah...

    ReplyDelete
  10. ada yang kata muak ke?
    saya sonok aje layan...hehe

    ReplyDelete
  11. Alhamdulillah...selesai sudah semuanya...pic kawen adalah pic kenangan yg sgt2 berharga,,moga Anum & suami slmt mnjalani hidup rumh tgga dgn penuh tolak ansur..sweet...

    ReplyDelete
  12. masak sendiri ke Anum..??macam 2ada ye.:)

    ReplyDelete
  13. Kalau kat Sarawak, sampai tengah hari jak. Lepas tu sama2 robohkan pa yang patut. Heheh.

    ReplyDelete
  14. rewang memang best tapi kalau cuti sekejap sakitlah ahli jemaah yang merewang.

    ReplyDelete
  15. awesome idea rekodkan hari kebahagiaan di blog.... semoga sentiasa happy... nanti addkan anak pulak.... di tahun2 akan datang....

    ReplyDelete
  16. nanti anak-anak boleh tengok camne parents derang kawen. sweet sangat.

    ReplyDelete
  17. Diana,Jazz,Hana,Miera & Suriya: thanks

    ReplyDelete
  18. wah ada air ribena laici! sedap.... meriahkan kenduri. tu la memori yang akan sentiasa diingati ;)

    ReplyDelete
  19. wah ada air ribena laici! sedap.... meriahkan kenduri. tu la memori yang akan sentiasa diingati ;)

    ReplyDelete
  20. xpa, blog ni akan jd album online bila anak2 dah besar..mesti best..hihi

    ReplyDelete
  21. Majlis kawen yg ada rewang kg mmg busy ..mmg terkilan if tak dpt bergamba bersama family

    ReplyDelete

Suka tak dengan N3 saya, kalau suka dan rasa terhibur boleh la tinggalkan komen anda.. Terima kasih

Socialize

♥Google+ Followers ♥

Happy Moment

Happy Moment
Love u More than u love me

Qudut & Anum

Qudut & Anum

Labels