Campaigns

Nov 5, 2014

Reception Day K.Selangor # 11

Assalamualaikum semua
salam rabu semua jom sambung entry Anum 
  Ok tempat kedua pilihan kami x lain x bukan Kelip-Kelip Kg Kuatan 
 pada siapa yang belum pernah sampai leh la datang ke sini utk melihat kelip2
 Cantik kan view bila petang kat sini

 Suka gambar ni, tp mata Anum macam pejam kan, hehe
 Bergambar dalam perahu
Suka tempat nie x jauh dari rumah hubby, 
memang terkenal sebagai kawasan pelancongan

Habis shoot kat bawah (dlm perahu) kita naik atas plak
 Pokok ni betul2 depan pintu masuk kelip-kelip
  Jurukamera anum memang seorang yang profesional 
 Macam2 aksi yang diberikan untuk menaikkan gambar
Cute x gambar nie.. hehe

Last from us , dah habis shoot outdoor penat sangat2, next entry gambar suasana majlis persandingan kami, ok nanti kita sambung ya, byeeeeeeeeeee

Share:

36 comments:

  1. hahhh..amik...sampai ke senja berphotoshoot...cantik2 gambarnya ya Anum...

    ReplyDelete
  2. cantik nyer dikkkk tempat kuang-kunang tu...bln 12 akak kene pegi kuantan..boleh tau tmpt tu kat mane..supaya senang nak cari.

    ReplyDelete
  3. Idzwa: nie dekat kg kuantan kuala selangor

    ReplyDelete
  4. salam anum..
    singgah pagi sini..
    cantik view..pengantin pun cantik ;))

    ReplyDelete
  5. aku tak penah jejak tempat tu... sponser aku anum. hahaha

    ReplyDelete
  6. dah lama tak jejak tempat tu
    anyway sweetlah gambar =)

    ReplyDelete
  7. Salam anum..view cantik..pengantin pon cantik:)

    ReplyDelete
  8. Waaa tahniah tahniah .. cantiklah gambar .. sweet betul.

    www.hasrulhasan.com

    ReplyDelete
  9. Nieyl suke klu amek gambar..kat taman..kat hutan...hihi..

    ReplyDelete
  10. nice view yg kat sampan n pic kat sawah before ni. sweet!

    ReplyDelete
  11. semua gambar cantik2..kami yang tengok pun puas hati..

    ReplyDelete
  12. Salam Singgah - nice shot... Selamat Pengantin baru untuk pasangan

    ReplyDelete
  13. romantis sekali, sama2 cantik..

    ReplyDelete
  14. woww.. cantiknya baju anummm.. aip2.. gambo last sekali tu .. heeee,, sweettt

    ReplyDelete
  15. seroius i jeles hokeyh.. bye hehehe

    ReplyDelete
  16. cantik...belum pernah tengok kelip2 nak bawa anak2 tapi belum masanya lagi sebab bila kena geget nyamuk setitik dah memekak...hehehe tunggu besar lagi siikit hehehe

    ReplyDelete
  17. Bitt: ye la kalau cm tue tunggu besar skit

    ReplyDelete
  18. assalamualaikum anum...semua gambarnya cantik2...:)

    ReplyDelete
  19. Belum pernah pergi dini..cantik gambarnya

    ReplyDelete
  20. cantik dan sweet sgt!!!...sis suka warna baju pengantin yg korang pakai nih..ishh..bila lah turn sis JM lak nih

    ReplyDelete

Suka tak dengan N3 saya, kalau suka dan rasa terhibur boleh la tinggalkan komen anda.. Terima kasih

♥Google+ Followers ♥

Happy Moment

Happy Moment
Love u More than u love me

Qudut & Anum

Qudut & Anum