Campaigns

Nov 4, 2014

Reception Day K.Selangor # 10

Assalamualaikum semua
Salam Isnin semua , sekejap je masa berlalu kan dah masuk hari keempat bulan baru
Ok Anum nak sambung lagi entry my reception
Jom tengok gambar2 outdoor plak
Ok ini la tempat pilihan kami utk shoot Outdoor
 Kami ke Sawah sempadan lebih kurang setengah jam gak dari kampung kuantan
Dah macam naik kapal titanic kan.. hehe
U make me always smile and happy with u, thanks hubby

Masa nie cuaca sangat cantik, alhamdullilah 

Jalan ke depan skit nak cari titi usang , akhirnya jumpa..
 Disebabkan cuaca panas mata anum dah x leh nak bukak..hehe
 Nak tarik Anum ke mana tue.. hehe,
 Alhamdullilah suka sangat dengan tempat nie , sawah padi kan memang view terbaik
 Ok kita jalan-jalan  plak, sambil chit chat
Last from us , ok kita nak move ke tempat kedua outdoor plak, nak tau kat mane tunggu next entry ok, thanks sudi membaca blog Anum. Byeeeeeeeeee
* sory semua semalam anum mc , nanti anum singgah kunjungan balas ya*

Share:

27 comments:

  1. semoga jodoh hingga ke jannah..amin...

    ReplyDelete
  2. salam kak anum, lamanya xmnyinggah kat sini. hehehe. kak anum dah kawin rupanya. wah tahniah . pandai kak anum pilih tempat kan, hehehe. cantekk.

    ReplyDelete
  3. Cantiklah sawah padi kat sana. Kalau kat sini penuh dengan air. Kena pakai but. Heheh.

    ReplyDelete
  4. sawah sempadan tu kampung saya! =)

    ReplyDelete
  5. gambar no 3 dari bawah tu boleh frame gantung kat dinding ..:)

    ReplyDelete
  6. cantik kan photoshoot outdoor kat sawah padi..majlis fiza sebelah lelaki pun photoshoot outdoor kat sawah padi :)

    ReplyDelete
  7. Cantik sangat... simple and nice!! Amazing!!!

    ReplyDelete
  8. Friedns: thanks semua sudi singgah sory semalam anum mc x sehat hari ini anum buat kunjungan balas ya

    ReplyDelete
  9. cantik..berlatarbelakngkan sawah ! memang lawa

    ReplyDelete
  10. memang terang la gambar tu anum. clear! cantik!
    beznye..baju tu mmg match ngan u olls

    ReplyDelete
  11. yg ni pun cantik..pemandangan tu rindulh

    ReplyDelete
  12. sawah padi
    ni yang teringat kampung halaman ni. hihi

    ReplyDelete

Suka tak dengan N3 saya, kalau suka dan rasa terhibur boleh la tinggalkan komen anda.. Terima kasih

♥Google+ Followers ♥

Happy Moment

Happy Moment
Love u More than u love me

Qudut & Anum

Qudut & Anum