Campaigns

Nov 21, 2014

MyBday16.11.2014

Assalamualaikum semua
Sekejap je dah Jumaat kan
Minggu terakhir cuti sekolah kan, 
Hari ini, Anum n hubby family akan ke Kedah
untuk majlis perkahwinan pakcik hubby
Doakan keselamatan kami ya. Ok hari ini just nak share gambar2 sambutan my bday

Yeay...hari ni hari Kelahiran saya yang ke 31 tahun.... [tak pe...itu hanya sekadar angka..yang penting maintain hokeh...tapii dalam hati...uwaaaa... haku dah tua....hihihiiii]

Terima kasih kepada yang wish kat saya Happy Birthday dan mendoakan kebaikkan mengiringi perjalanan saya dan suami...[doa yang sama juga saya mohon untuk semua]... dari panggilan telefon... msg..whatsapp.. wechat...IG sampai lah ke FB... [wahhh hebatkan teknologi sekarang nih] tq tq soo much...hanya Allah yang tahu kegembiraan saya kerana diriku terasa sangat dihargai.... [tiba-tiba....erkkk...]

Syukur kepada Ilahi kerana masih memberi saya peluang untuk bersujud kepadaNya lagiii dan menikmati indahnya alam ini dan mengenali serta mendalami dgn lebih dekat dan jauh akan kehidupan di muka bumi ini... Kerana di setiap saat dan waktu itu sebenarnya ada pengajaran yang perlu kita pelajari dan fahami...Insyaallah 
From GPP team 
Disebabkan hari jadi Anum jatuh hari ahad, so mereka buat celebrate awal
Tq all sayang korang ketat2
Azian, Marina & Ida
Lepas lunch ada lagi satu celebration
Yang nie plak from my unit...
 x sangka sangat sampai 2 kali ptong kek hari ini
Terharu sangat sebab ada orang hargai kita, yang nie semua unit anum..
hehe dah la sambut awal mana x rasa nak nangis hehe.

* Anum bercuti hari ini sebab nak ke kedah ada majlis perkahwinan,
thanks pada yang sudi singgah nanti nanti BW on monday ya*

Share:

26 comments:

  1. semoga Anum terus diberi kesihatan yg baik..dimurahkan rezeki..amin..

    ReplyDelete
  2. hapy belated bufday kak anum... :) sedapnya kek.. ada dua pulak tu... yang putih pink mcm sedap je

    ReplyDelete
  3. selamat harijadi Anum..takpe, umur dah 31 pun still nampak cam 20-an.semoga dimurahkan rezeki ye

    ReplyDelete
  4. selamat hari ulang tahun anum..semofa terus berbahagia ye

    ReplyDelete
  5. Happy Birthday Anum..May Allah bless you always.. Anum rupanya tua setahun dari farah la..hehehe.. tapi tak nampak pun macam usia sebenar.. maintain awet muda la..=D

    ReplyDelete
  6. Alhamdulillah...
    Semoga perjalanan di permudahkan..Amin...

    ReplyDelete
  7. kena panggil kak anumlah macam ni..happy birthday kak anum :)

    ReplyDelete
  8. Sanah helwah sis...
    semoga dimurahkan rezeki dipnjngkn umur dah dipermudahkan urusan hendaknya..

    ReplyDelete
  9. Kita sebaya tahun rupanya.
    Saya 14/01/83.
    Anak saya 14/11 - 2 jari sebelum anum.

    ReplyDelete
  10. Kamsiah,Miz,Ekin,Salbiah,Mar,Mrs,Nieyl,Azhafizah,Idzwa,Azrin,NMO3,Diana, Kopi & Nur: tq semua utk yg wish bday utk anum
    hehe

    ReplyDelete
  11. kita sebayalah!
    ikut bulan, saya tua sikit...hehe
    apapun happy belated birthday ye =)

    ReplyDelete
  12. hepy belated birthday dear ;)

    sorry yer late wish ... baru ari nie sempat singgah wish your all the best and good luck !!!!

    ReplyDelete
  13. happy belated birthday anum..
    betul2 late nih

    ReplyDelete

Suka tak dengan N3 saya, kalau suka dan rasa terhibur boleh la tinggalkan komen anda.. Terima kasih

♥Google+ Followers ♥

Happy Moment

Happy Moment
Love u More than u love me

Qudut & Anum

Qudut & Anum