Campaigns

Nov 10, 2014

JJCR WITH FAMILY #2

Assalamualaikum semua
Cepat je dah isnin kan
Hari ini Anum nak sambung lagi entry JJCM
Setelah penat shopping @ GM kami memilih utk makan di Satay Station
Sampai2 kami bergambar jap
My Sister with Adiq
 Berlatar belakangkan KLCC
Hubby pun turut serta
Suka sangat bergambar haha
Baby Arissa pun nak join ek, 
Kita snap lagi pict, makanan x sampai lagi
Smile,, tgk la baby arissa tue siap tgk movie upin ipin lagi
smile always alhamdullilah happy family
 Tadaaaaaaaaaaa dah sampai
Sebelum bergerak pulang 
Tomei kan baby arissa.. ada rupa mak saudara dia nie x..haha
selesai makan kami seterusnya ke e@curve nak tau apa bikin di sana
tunggu next entry ok.. byeeeeeee

Share:

27 comments:

  1. Anum...dah sesuai kalau ada baby sendiri tu hehe

    ReplyDelete
  2. comelnyer baby Arissa.... semoga Anum cepat menimang baby sendiri nanti... hehehe

    ReplyDelete
  3. mcm sdp je..kt kg baru ke anum?

    ReplyDelete
  4. Miera & Dalila: ahah kg baru, thanks for the pray for my baby soon

    ReplyDelete
  5. macam sedap aje satay tu
    lama juga tak pekena satay ni
    wah, orang tua dulu kata kalau selalu pegang baby
    cepalah dapat baby =)

    ReplyDelete
  6. anum dah ada ciri ciri keibuan tu.. chewaahh.

    ReplyDelete
  7. Sedapnya satay..mkn beramai2 bru best..meriah :)

    ReplyDelete
  8. waa..berseri pengantin ni..semoga cepat cepat dapat baby :)

    ReplyDelete
  9. baby arissa dan ibu saudaranya..dua org CUTE sgt!!!

    ReplyDelete
  10. bila tengok entri ni...ok yg pakai baju transformer tu salah orang ;)

    ReplyDelete
  11. Lama tak makan satay....terus kepingin pulak

    ReplyDelete
  12. comey sgt baby arissa tu anum hehehhe

    ReplyDelete
  13. oh makan sate ek anum? sedap tak? sape belanja ni?

    ReplyDelete

Suka tak dengan N3 saya, kalau suka dan rasa terhibur boleh la tinggalkan komen anda.. Terima kasih

♥Google+ Followers ♥

Happy Moment

Happy Moment
Love u More than u love me

Qudut & Anum

Qudut & Anum