Campaigns

Nov 7, 2014

JJCR WITH FAMILY #1

Assalamualaikum semua
salam jumaat yang sangat indah
Hari ini nak share gambar2 semasa my mom datang KL
Xtvt hari pertama bawak mom pg shopping dekat GM
 Kami memilih ke GM Chowkit, 
parking untuk ke GM nie kena naik lift kenderaan, hehe
 Baby arisa pun join, hehe mood baik
 Adik bongsu bersama my mom
 muka adik dah penat selepas shopping 
Haha ok perut dah lapar jom kita pg makan plak, 
nak tau tempat pilihan kami tunggu next entry ek
Share:

36 comments:

  1. Salam Jumaat Anum..
    wahh! seronok lah bawa mak & adik shopping2.. :)

    ReplyDelete
  2. Salam..Singgah pagi jumaat...:)

    ReplyDelete
  3. salam singgah anum
    semoga ceria2 selalu..
    lama akak xsinggah sini

    ReplyDelete
  4. Adik lebih besaar dari kakak..heheh

    ReplyDelete
  5. seronok p shopping? hehe
    saya kalau GM klang ni naik letih bejalan

    ReplyDelete
  6. selamat pagi :) banyak ke shopping masa tu?... best kan family datang :)

    ReplyDelete
  7. Diana,Yana & Ros: tue la adik besar pada akak, best shopping kat gm murah2

    ReplyDelete
  8. dah lama plan nak pegi GM tapi asyik tak jadi je..:-)

    ReplyDelete
  9. selamat tghari anum..
    hehe tghari baru boleh bw..lemau sikit harini :)

    ReplyDelete
  10. Bestlah dapat shopping ramai2. Hihi.

    ReplyDelete
  11. mmg jenuh nak tunggu turn keta.. huhuhu

    ReplyDelete
  12. Singgah blog kak Anum..Banyak x borong? :)

    ReplyDelete
  13. asshh jelesnya mcm nak terbang ja p kl shopping haha..

    ReplyDelete
  14. mak anum beli apa je tu? gm klang tu syok woo , tp jauh plak ..

    kite penah p skali je.

    ReplyDelete
  15. Afasz & Azhafizah: hihi sesekali banje mom

    ReplyDelete
  16. pernah sekali sis ke JM kl ni..satu jam x cukup hiksss

    ReplyDelete
  17. dulu selalu pergi situ sebab doubleIS nak naik lift kereta je...hehehe

    ReplyDelete
  18. shoping ape anum kat GM? nak gak la rasa gi GM...uhuhuh...

    ReplyDelete

Suka tak dengan N3 saya, kalau suka dan rasa terhibur boleh la tinggalkan komen anda.. Terima kasih

♥Google+ Followers ♥

Happy Moment

Happy Moment
Love u More than u love me

Qudut & Anum

Qudut & Anum