Campaigns

Nov 27, 2014

# FamilydayGPP # GPP

Family Day GPP #4

Assalamualaikum semua
Salam khamis, hari ini entry Anum dengan word ok
Sebab nak kena habiskan entry Sunway Lagoon nie
 Selesai tukar baju kami bergerak ke WildLife Park
 Ini baru la lengkap geng kami, Azian yang bertudung pink bersama suami dan anak2nya
 Nie la hasilnya guna tripod baru.. haha saje nak mention banyak kali kan mengenai tripod
 Selfie kena ada kan.. haha
 Burung merak yang sangat cantik, bebas je dia dalam nie
 Bear yang sangat cute kan best kalau dapat pengang
 This is info about that bear
 Ala harimau pun dah kena kurung, so tempat nie lebih kurang macam zoo dah
 Relax nampak...
Selfie with tiger... ok lepas jalan2 kat sini kami ke park yang lain plak. jom kita kami

34 comments:

  1. Hehehe...memang macam kat zoo pulak... :)

    ReplyDelete
  2. Meriahhhhhh...ish nak kumpul duit la pi sunway lagoon weeeeeeee

    ReplyDelete
  3. ada mini zoo ke dalam tu? mcm menarik pulak...!

    ReplyDelete
  4. oo, Wild Life Park ni kat Sunway Lagoon ke? Cantik tempatnya ya...

    ReplyDelete
  5. Idzwa,Nora,Azrin, Yusma & Ija: sesekali kuar berseronok haha

    ReplyDelete
  6. ooo...kat sini ada mini zoo juga rupanya

    ReplyDelete
  7. bestnyaaa.. wildlife last pegi kat sabah ni...

    ReplyDelete
  8. Anak-anaklah yang paling seronok.. ;)

    ReplyDelete
  9. Yana, Ziezah & Aizamia3: kanak2 suka la sebab ada haiwan

    ReplyDelete
  10. senangnya hati jadi Ghimau..kan?/hahahha

    ReplyDelete
  11. bestnyer.... teringin pulak nak masuk Sunway Lagoon balik... hehehe.. memang dah lama tak ke sana untuk beriadah di waktu siang.. malam ni nak pergi sana juga tapi untuk menonton Lumiair jer...

    ReplyDelete
  12. mmg dh rupa zoo je..hihih.. best gak ni..

    ReplyDelete
  13. Asalam Waow seronok sangat nampak..tiger pun suka hati terus nampak keluarga num..syukurlah kan ada family day..

    ReplyDelete
  14. best jugak tengok haiwan liar kat sini kan..

    ReplyDelete

Suka tak dengan N3 saya, kalau suka dan rasa terhibur boleh la tinggalkan komen anda.. Terima kasih

Don't Judge A Book By Its Cover

♥Google+ Followers ♥

Happy Moment

Happy Moment
Love u More than u love me

Qudut & Anum

Qudut & Anum

✿YANG RAJIN KOMEN✿

♥ Peminat Anum♥

Labels

Follow Us @ anumkhairil.blogspot.my/