Campaigns

Nov 26, 2014

Family Day GPP #3

Assalamualaikum semua
Selalunya hari rabu entry tanpa bicara kan, 
tapi Anum terpaksa habiskan entry sunway lagoon lagi.
Jom tengok aksi kami plak, haha

Ok selfie time.. hehe
  Happy dapat main air ek, dah macam budak2 kami time nie
 Selfie lagi, x mo muak ek tgk kami, haha
  Dah macam2 hubby Anum nie..
 Setelah berendam hampir 2 jam lebih dah penat, so naik la 
Muka pun dah sunburn nie,, haha ok next kami nak masuk part lain plak,, jom tukar baju dan bersihkan diri dulu
Share:

26 comments:

  1. Nieyl pun suke mandi manda tempat2 mcnie..tapi takut muka jd gelap..hihihi

    ReplyDelete
  2. morning Anum..wahh..bestnya mandi manda..dah lama akak tak pi sunway..

    ReplyDelete
  3. haha Anum..main la air puas2..dah ada baby nati susah sikit nak enjoy mcm tu..

    ReplyDelete
  4. Norma, Redza & Kamsiah: tue la seronok main air

    ReplyDelete
  5. hanum... comel kowang berdua berendam... muka basah kalo amik gambar, lagi cantik kan kesan dia, heeee~

    ReplyDelete
  6. dah lama tak pergi water theme park :)

    ReplyDelete
  7. untung la kulit putih melepak..kalau akak ni balik umah dah rupa dayang senangdung dah..heheh

    ReplyDelete
  8. p bukut merah ritu teruk sunburn. sampai hidung jadi merah,hitam n mengelupas.tangan gatal kopek2 hidung jadi merah hitam mengelupas balik.. dah serik naik main2 air kt tempat terbuka.

    tapi bila tengok gambar ni n banyak plak permainan air dia rasa nak p gak lah sunway lagon ni. hehe

    ReplyDelete
  9. seronoknyeeeeee....dah lama tak gi sunway lagoon

    ReplyDelete
  10. berapa harga tiket dia gakanya sekarang ye

    ReplyDelete
  11. Pernah gi sekali je Sunway Lagoon ni

    ReplyDelete
  12. Bila la Anum ni nak dapat baby..ecewah..kita pulak yg tak sabar tengok

    ReplyDelete

Suka tak dengan N3 saya, kalau suka dan rasa terhibur boleh la tinggalkan komen anda.. Terima kasih

♥Google+ Followers ♥

Happy Moment

Happy Moment
Love u More than u love me

Qudut & Anum

Qudut & Anum